Reteta de drob de pui cu legume

Ingrediente pentru drob cu pui si legume

4 portii

800 g pui, 100 g migdale macinate, sare, piper, cimbru

4 vinete, 2 ardei grasi, 50 g

100 g pesmet, o legatura patrunjel, 2-3 linguri ulei de masline, 500 g rosii

1 Se pune pieptul de pui sa fiarba in apa cu sare, se ia spuma si se lasa se fiarba bine.Se scoate din apa in care a fiert si se taie felii foarte subfiri. Se pun intr-un bol si se acopera cu un strat de unt.
2. Intre timp, se curata vinetele,roliile si ardeii. Se taie felii si se calesc in pulin ulei. Se scot
intr-un bol si se pregateste o tava. Aceasta se tapeaza cu unt si cu pesmet si se pun legumele intr-un strat, iar deasupra se aseaza feliile de carne una dupa alta.
5. Se presara pe deasupra pesmetul si untul topit si se baga la cuptor pana se lasa toate legumele, apoi se condimenteaza cu sare, piper cat este nevoie si se adauga pulpa de rosii.
4. Dupa ce s-a facut, se taie cu atenlie sa nu se sfarame si se serveste ornata cu verdeata proaspata ori salata verde.

Preparare: 40 minute

Coacere: 60 minute

Reteta de drob de pui cu legume
Reteta de drob de pui cu legume

Reteta de drob de pui cu legume
1 vote, 4.00 avg. rating (86% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *