6 idei de decoratiuni de Sfantul Valentin

Pentru ca e o sarbatoare plina de clisee, se poate evita acest lucru daca se aleg modele moderne, simple poate chiar nespecifice acestei sarbatori. Puteti sari peste bannerele cu inimioare si litere, peste multimea de baloane si pernele variate cu inimioare. Va puteti limita la cateva simboluri, un buchet de trandafiri, un ursulet, cateva obiecte in paleta rose.

Pentru a obtine un aspect fresh, cool, considerati inlocuirea traditionalului rosu sau roz cu alte culori – alb, negru, metalic. Si ca un bonus, decoratiunile ce nu sunt specifice acestei sarbatori, pot fi folosite si dupa februarie

Fie ca organizati o masa pentru prieteni, o cina intima in doi sau doar va relaxati acasa singuri in pijama, aceste idei va vor ajuta cu siguranta.

1. Trandafiri si sampanie

Cu cativa trandafiri (fie si decorativi), o sticla de sampanie si 2 pahare cu ceva inimioare v-ati asigurat romantismul de Sf. Valentin.

decoratiuni-sfantul-valentin
decoratiuni-sfantul-valentin

2. Ursulet cu felicitare

Daca nu planuiti o cina romantica, veti merge la sigur cu un ursulet dragalas si o felicitare de sezon. Nu strica daca aveti un pled rosiatic pentu serile la TV.

decoratiuni-sfantul-valentin2
decoratiuni-sfantul-valentin2

3. Ceva dulce

Puteti pregati pentru masuta de cafea o tava cu macarons, fursecuri si o cana pentru ciocolata fierbinte. Nu uitati o funda, trandafiri de decor.

decoratiuni-sfantul-valentin6
decoratiuni-sfantul-valentin6

4. Inimioare

Cam toti folosim suporturi de farfurii specifice sezonului, deci de Sf. Valentin nu e o exceptie. Cateva cupcakes de casa si o cafea firbinte nu strica.

decoratiuni-sfantul-valentin3
decoratiuni-sfantul-valentin3

5. O baie romantica

Ce poate fi mai romantic de o baie aranjata romantic cu lumanari parfumate si petale de trandafiri? Nu omiteti spuma de baie preferata.

decoratiuni-sfantul-valentin4
decoratiuni-sfantul-valentin4

6. Cosulete cu inimioare

Asezati ici colo un cosutet rosu cu cateva inimioare decorative si trandafiri in care puneti dulciuri, fructe sau borcanele cu bomboane.

decoratiuni-sfantul-valentin5
decoratiuni-sfantul-valentin5

Folosind aceste idei simple dar de efect, puteti organiza usor o petrecere cu decoratiuni de Sfantul Valentin pentru cei dragi.

6 idei de decoratiuni de Sfantul Valentin
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *