A aparut catalogul IKEA 2010

Asa cum era de asteptat, a aparut noul catalog IKEA 2010, deocamdata in  SUA. Pentru Europa, deci si Romania, asteptam pentru august aparitia si distribuirea acestuia. Pana atunci, daca sunteti curiosi, puteti consulta online catalogul pe site-ul american al producatorului suedez: http://onlinecatalog.ikea-usa.com/2010/ikea_catalog/US/

Catalog ikea 2010
Catalog ikea 2010

Asa cum ni se promite, vom avea aceeasi calitate la preturi mult mai mici. Abia astept sa vad!

“Magazinul IKEA oferă o gamă largă de produse de mobilier, accesorii şi soluţii, funcţionale şi cu un design de calitate, la preţuri atât de scăzute încât cei mai mulţi oameni să şi le poată permite. Obiectivul nostru este să ii ajutăm pe români să aibă o viaţă cât mai bună şi să se bucure de propria locuinţă.

Magazinul IKEA din România corespunde conceptului IKEA de a reuni totul sub un singur acoperiş. Gama noastră de produse cuprinde soluţii complete pentru toate ariile casei, atât mobilă, cât şi accesorii şi decoraţiuni. În magazin vei găsi peste 7.000 de articole, de la mobilier pentru sufragerii, bucătării, dormitor, camera copilului, camera de baie, mobilier de birou, până la textile de casă (perdele, covoare, textile de pat, de baie), corpuri de iluminat, articole pentru bucătărie, articole pentru organizarea casei şi nu în ultimul rând decoraţiuni. Produsele IKEA răspund la nevoi şi gusturi diverse, pastrând caracteristica de funcţionalitate şi accesibilitate.” (ikea.ro)

Pana in martie 2009, IKEA avea un numar de 301 magazine in 37 de tari. Daca sunteti curiosi unde sunt magazinele, puteti vedea locatia acestora si date despre ele: http://franchisor.ikea.com/worldmap/interactive.html.

A aparut catalogul IKEA 2010
1 vote, 4.00 avg. rating (86% score)

4 thoughts on “A aparut catalogul IKEA 2010

  1. Locuiesc in Bucuresti, si asi dori sa stiu cum pot sa fac rost de catalogul IKEA 2010. Doresc sa-mi renovez casa si si sa o redecorez din nou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *