A aparut Catalogul Ikea 2014 online

by | 26 Jul | Casa

by | 26 Jul | Casa

A aparut Catalogul Ikea 2014 online.

E adevarat ca prima data apare in SUA dar foarte curand va fi disponbil si cel in limba romana iar apoi vom primi, cei din Bucuresti si imprejurimi, si la usa mult asteptatul catalog IKEA 2014.

Ne asteptam ca din august sa vedem cel de-al 63 catalog al producatorului si retailerului de mobila si decoratiuni suedez. Tema acestui an este “Toate momentele conteaza” oferind solutii practice de mobilare si decorare potrivite pentru intreaga familie. Si cum cea mai mare dorinta a tuturor este sa petreaca mai mult timp impreuna cu familia, atunci trebuie sa alegem cele mai bune solutii de joaca, de stat la TV, navigat pe internet sau de citit. Deci sufrageria (family room) trebuie sa aibe cele mai confortabile canapele, fotolii, masa si cele mai bune spatii de depozitare.

Pana la aparitia catalogului, magazinul IKEA de la Bucuresti a anuntat reduceri de 70% la sute de produse pentru lichidarea stocului vechi. Asa ca grabiti-va sa va alegeti ce mai prindeti, pana nu se epuizea-za.

Produsele din noul catalog IKEA 2014 vor fi in general aceleasi ca cele din alte tari iar preturile vor fi cel mult cele din catalog, chiar si mai mici.


Click aici sa vezi online Catalogul Ikea 2014

Catalog Ikea  Romania 2014

Catalog Ikea Romania 2014

vivre.ro
somproduct.ro
Casa A aparut Catalogul Ikea 2014 online