Alege modelul de rochie potrivit pentru masuri mari

by | 26 Jun | Haine

by | 26 Jun | Haine

Alege modelul de rochie potrivit pentru marimi mari care sa avantajeze o silueta plinuta si nu sa scoata in evidenta defectele. Stiu ca magazinele sunt pline doar de rochii pentru super slabe, aproape ca nu se gasesc rochii nici pentru siluete medii dar pentru grasute nici atat. Probabil toti isi inchipuie ca femeile mai plinute deja se imbraca in saci sau nu mai iesc deloc din casa. Nu e deloc asa, nu toate suntem supermodele ci femei obisnuite, mai plinute, cu burtica, cu dos mai pronuntat, cu solduri mai sanatoase. Femeile plinte nu sunt femei obeze de 300 de kg (cazuri mai rare), ci sunt femei obisnuite care au cateva numere in plus fata de normal si au nevoie de rochii pe masura. Bine, nu numai rochii, ci si fuste, bluze etc. toate pe masura lor dar la fel de moderne.

Imi aduc aminte de o emisiune de stil de la Euforia, Cum sa fii sexy se numeste, unde femei obisnuite, plinute sunt invatate cum sa se imbrace si nu numai ca sa fie frumoase, fara sa astepte sa slabeasca sa faca acest lucru.

Modelele de rochii de mai jos sunt pana la marimi mari, pana la 58, adica bust 137-142; talie 121-128; sold 143-148 si aveti si noroc mare pentru ca in perioada asta tocmai exista reduceri de pana la 50%.

O sa vedeti ca rochiile ce avantajeaza femeile plinute sunt cu talia marcata, talia e in general ridicata (empire), in zona pieptului sunt suprapuneri (parti petrecute), au incretituri sau plieri un zona taliei sau burtii pentru ca faldurile sa mascheze zona. Nu alegeti modele mulate sau stramte, materiale foarte elestice, ci mergeti pe fluiditate, materiale ce nu se lipesc de corp si marcati intptdeauna talia dar nu excesiv si nu curele foarte late. Sper sa va placa modelele de rochii, mai ales ca hainele sunt franceze iar calitatea e dincolo de orice dubiu.

Rochii masuri mari

Rochii masuri mari

Rochiile sunt si marimi mari chiar daca sunt pozate pe marimi reguler. Preturile sunt cam de la 128 lei.

Rochii masuri mari pentru plinute

Rochii masuri mari pentru plinute

Rochiile precum vedeti sunt in imprimeuri vesele, numai bune pentru vara, au croiala perfecta pentru siluetele mai pline si pot fi cumparate online cu pretul deĀ  129 lei, 219 lei, 129 lei si 135 lei (in ordinea din poza).

answear.ro
fashiondays.ro
Haine Alege modelul de rochie potrivit pentru masuri mari