Bermude si sorturi de baie pentru barbati

by | 23 Jun | Haine

by | 23 Jun | Haine

Bermudele cargo sunt de nelipsit din garderoba de vara a unui barbat pentru ca sunt comode, au buzunare multe si incapatoare (atentie sa nu se transforme intr-un geamantan) si se gasesc intr-o multime de culori, modele si materiale. Bermudele au o lungime medie, pana la genunchi. Si asa cum barbatii adora bermudele pentru zilele calduroase de vara, asa adora bermudele si pentru plaja. Asa obtin libertatea de miscare dar si confortul termic de care au nevoie.

Sorturi de baie

Sorturi de baie

De la 3suisses vin sorturi de baie pentru barbati mai scurte sau mai lungi, de culori si imprimeuri variate, chiar si branduri cunoscute Puma, Tommy Hilfiger. Sunt cu atat mai dezirabile intrucat vin acum cu reducere de 50%, cu preturi de la 34 lei.

Sorturi de baie sau plaja

Sorturi de baie sau plaja

Barbatii vor prefera sorturile de baie sau plaja pentru ca se simt mai confortabil, pot face si sport pe plaja, pot inota, pot gface sporturi nautice.

Bermude cargo pentru barbati

Bermude cargo pentru barbati

-bermude slim: 63,74 lei;
bermude cu imprimeu camuflaj: 127,49 lei;
-bermude din bumbac organic: 135,99 lei;
-bermude rosii lungi: 119,99 lei;
-bermude in carouri:  127,49 lei;
-bermude+curea: 322,15 lei

Sorturile de baie inlocuiesc slipii minusculi pe care barbatii nu ii mai prefera. Ca sa vina bine pe corp un sort nu trebuie sa fie prea larg sau lung, trebuie sa semene cu un pantalon scurt, trebuie sa aibe betelia in dreptul taliei (cu siret), o lungime pana la jumatatea pulpei, in culori mai estivale (albastru, turcoaz, bleu) sau mai intense (rosu, galben, portocaliu).

Sorturi de baie pentru barbati

Sorturi de baie pentru barbati

-Costum de baie/ pantalon scurt:  87,99 lei;
-pantaloni scurti cu slip interior din plasa: 87,99 lei;
-pantaloni scurti: 211,65 lei;
-pantaloni scurti: 206,10 lei

 

answear.ro
fashiondays.ro
Haine Bermude si sorturi de baie pentru barbati