Cadouri de Craciun pentru femei

Cadouri de Craciun pentru femei, alegerea potrivita pentru mama, sotie, fiica, sora. Craciunul este foarte aproape si poate nu v-ati hotarat ce cadouri sa cumparati femeilor din viata voastra.  Pentru ca fiecare femeie merita apreciata si rasfatata, v-as sugera sa cumparati drept cadou de Craciun ceva ce nu ati mai luat pana acum, ce nu s-ar gandi ca ar putea primi si sa tineti cont de obiceiurile si preferintelei ei.

Cea mai potrivita alegerea, in opinia mea, este o caseta de bijuterii, pentru ca aproape orice femeie iubeste si poarta bijuterii, fie ca sunt din materiale pretioase, fie ca nu. In functie de buget, puteti alege o caseta mai mare, tip dulapior, incapatoare, care pe langa rolul evident de depozitare, are si un rol decorativ. Cutiile de bijuterii de mai jos sunt de format mare sunt din lemn sau piele ecologica. Casetele in nuante de maro roscat cu flori imprimate sunt de mare efect decorativ, iar sertarele multe de depozitare sunt utile, pe langa oglinda din interior. Preturile sunt de 119 lei si 161 lei pentru casetele dulapior cu flori, 151 lei pentru caseta de lemn cu sertare si de 125 lei pentru caseta bruna din piele ecologica. N-o sa dati gres cu aceste alegeri de cadouri de Craciun!

Cadouri de Craciun pentru femei
Cadouri de Craciun pentru femei

Pentru sotii, prietene sau fiice, mergeti pe variante mai chic, mai deosebite, moderne si feminine in acelasi timp. Asa ca va recomand cu caldura, cutiile decorative tip valiza, pentru depozitarea bijuteriileor, esarfelor, amintirilor, colectiilor, fotografiilor, vederilor, etc. Aceste cutii valize sunt foarte apreciate si in tendinte pe piata home deco. Temele principale de decorare a valizelor: flori, artisti, moda, calatorii. Asa ca daca persoana draga e pasionata de moda ii puteti cumpara o valiza cu Audrey Hepburn (simbolul modei) sau cu moda din Paris. Daca ii place sa calatoreasca, isi va putea pastra fotografiile si amintirle din vacanta in cutii cu imagini din orase celebre. Poti vedea toate cutiile si preturi la allstyle.ro.

Cadouri Craciun pentru femei
Cadouri Craciun pentru femei

Daca bugetul e ceva mai mic, vei putea totusi sa iei si cadouri dragute cu doar cateva zeci de lei. O caseta de bijuterii din antimoniu e tocmai buna pentru mama, o rama foto cu cristale ii va placea bunicii iar pentru sotie sau fiica un manechin de bijuterii sau un pantofior suport de bijuterii.

Cadouri Craciun femei
Cadouri Craciun femei

Un cadou cat de mic pentru Craciun va aduce bucurie. Femeia din viata ta va stii ca este apreciata si daca vei impacheta frumos cadoul si vei adauga si o felicitare frumos scrisa, vei aduce bucurie inzecit. Craciun Fericit!

Cadouri de Craciun pentru femei
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *