Costume de Halloween

Daca sunteti talentati, puteti sa faceti costumele pentru Halloween singuri (sau macar pentru copii pt. ca e mai putina munca) dar daca totusi mai e cineva netalentat, poate cumpara sau inchiria costume pentru Halloween, inclusiv masti (hidoase sau amuzante) peruci sau alte accesorii specifice – rani false, cutite infipte in cap sau maini, sange, ochi iesiti din orbite, etc.

Iata cateva oferte de ultima ora pentru costume de inchiriat sau cumparat pentru Halloween:

Costme, masti si petreceri tematice
Costme, masti si petreceri tematice Partyfactory.ro

Partyfactory.ro – organizeaza petreceri tematice pentru copii si adulti pentru toate sarbatorile anului, inchiriaza costme de carnaval. Sunt din Bucuresti si ii puteti contacta in Str. Popa Nan 171, sect 3, 0723.912.802 / 0752.312.010.

Costume Halloween
Costume Halloween- Azoldo.ro

Azoldo.ro – inchiriaza si vinde costume de carnaval si accesorii pentru copii si adulti. Ii puteti contacta in str. Doina nr. 9, Oradea telefon, fax: 0745107665, 0259471472.

Costume Halloween de vanzare -
Costume Halloween de vanzare la Costume-de-carnaval.ro

Costume-de-carnaval.ro – Magazin online de unde puteti cumpara costume de carnaval pentru Halloween, Craciun, baluri mascate, etc. Preturile sunt accesibile. Spre exemplu: costumul din stanga este 144 ron iar cel din dreapta este 84 ron.

Halloweenparty.ro – magazin online cu accesorii, masti, obiecte haioase dar costume aproape deloc.

Costume si accesorii pt. Halloween -
Costume si accesorii pt. Halloween -Jokeshop.ro

Jokeshop.ro – Magazin online ce vinde costume si accesorii (multe si multe!) nu numai pentru Halloween ci si pentru tot felul de petreceri. Preturile sunt bune si varietatea e mare. Costum stanga 135 ron, costum dreapta 146 ron.

Costumele mele prefertae - Carnavalfiesta.com
Costumele mele prefertae – Carnavalfiesta.com

Carnavalfiesta.com – Magazin online de unde pueti cumpara si inchiria o mare varietate de costume si accesorii cu preturi accesibile, impartite dupa tema petrecerii. Preturi pentru cele 2 costume de mai sus: Marchiza Noptii 195 ron si Muschetar 201 ron.

Daca nu reusiti sa va luati in timp util un costum, folositi clasicul cearceaf decupat la ochi sau o pelerina neagra si o palarie de vrajitoare de la supermarket,iar ca machiaj fata alba si ochii mult prea bine conturati cu negru, si gata!

Sa nu uitati sa pregatiti dulciuri pentru copii!

Alte articole despre Halloween:

Cum se face un dovleac de Halloween?
Dovleci de Halloween: modele pentru decupat
Halloween: modele de dovleci usor de facut
Modele frumoase de dovleci pentru Halloween
 
Shopping toamna
 

[smartads]

Costume de Halloween
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

6 thoughts on “Costume de Halloween

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *