Cum cream cutiute cu flori

Orice cutie, se pare, poate invata sa fie un cadou special daca o umplii cu flori si o condimentezi cu dragoste. Hai sa invatam cum sa transformam o cutie banala in zambetul cuiva drag.

Cutiute cu flori

Cutiute cu flori
Cutiute cu flori

Jane Parker (designer flor cu renume din Anglia) are un stil inconundabil de a aranja flori, dar nimic nu imi pare ca poarta inconfundabila-i semnatura mai bine decat o cutiuta umpluta cu flori. Daca o persoana iubita aniverseaza ceva in aceste zile, surprindeti-o cu un manunchi de flori aranjate intr-o cutiuta. Iar daca nu aniverseaza nimic, surpriza va fi cu atat mai mare.

Ingrediente ­čÖé

o cutiuta de ciocolata sau cosulet;

burete oasis;

celofan pentru protectia cutiei;

2, 3 tipuri de flori (trandafiri, bujori, garoafe, crizanteme, orice iti place);

Reteta

Alege o cutiuta colorata, poate fi de orice fel sau cu orice textura, dar trebuie sa fie rezistenta la apasau protejata printr-o folie de celofan. Taie buretele astfel incat sa se potriveasca formei acesteia. Alege cele mai potrivite floridin punct de vedere cromatic, pentru cutiuta (2, 3 tipuri, inclusiv bobocei) si aseaza-le cu grija in burete.. Dupa ce asezi cateva randuri, fixeaza capacul si apoi accesorizeaza cutiuta cu o funda de satin. Bucura-ti destinatarul cu aceasta cutiuta inflorata.

Cum cream cutiute cu flori
2 votes, 5.00 avg. rating (97% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *