Cum decorezi casa de Paste usor si repede

Poate te intrebi ca si mine in aceste zile cum decorezi casa de Paste usor si repede, cu ce ai deja in casa si cu cateva decoratiuni de Paste noi pe care sa le cumperi.

Toate revistele de decorare interioara arata mereu case cu aranjamente originale ce impanzesc casa, intrarea sau chiar curtea. Ele nu se cumpara ca atare ci sunt compuse din diverse piese care au de obicei si alta functionalitate. E bine sa aveti mereu prin preajma, platouri cu picior, ghivece deosebite, cutii, cosuri, ladite, diverse piese de decor vintage.

Cum decorezi casa de Paste cu coronite – idei de la deco-butic.ro

Cum decorezi casa de Paste cu coronite
Cum decorezi casa de Paste cu coronite cu oua

Fie ca iei coronite deja facute si doar le mai completezi, ori poti lua o coronita simpla verde si o decorezi dupa sezon. Iti mai trebuie oua colorate din plastic sau polistiren. Apoi foloseste ghivece umplute cu rafie in care asezi figurine ca iepurasi, pui, oite.

Decoreaza de Paste cu multe oua colorate

cum decorezi casa de Paste cu oua colorate
cum decorezi casa de Paste cu oua colorate

E nevoie doar de o pereche de cosuri de metal pe care sa le umplem cu multe oua colorate. Legam multe panglici de satin colorate ca ouale de cosuri, de clante, oriunde dorim.

Decoreaza cu iepurasi, oua si flori

Decoreaza ca de Paste cu iepurasi si oua
Decoreaza casa de Paste cu iepurasi si oua

Foloseste un platou metalic cu iarba artificiala, flori colorate si iepurasi din plante uscate sau din ceramica. Pune pe diverse masute, noptiere sau rafturi cosulete de rafie umplute cu oua si iarna artificiala. Adauga in vaze multe flori; foloseste si panglici, funde.

Ceramica de sezon pentru masa de Paste

Cum decorezi casa si masa de Paste
Cum decorezi casa si masa de Paste

De Paste poti folosi pentru ceramica toate simboluri specifice ca iepurasi, pui, gaini, oite. Cateva piese sunt suficiente pentru gustari, bomboane sau cafea daca sunt cesti. Poti completa cu oua, flori, funde ce contin aceeasi culoare, pentru continuitate in decor.

Cel mai simplu decor se Paste

Decor simplu pentru Paste
Decor simplu pentru Paste

Daca te grabesti si nu ai timp de planificari si decare atunci ia o vaza larga la gura pune in ea un borcan mai mic in care sa pui flori multe in apa. Completeaza restul vazei cu oua colorate de plastic. Atat de simplu!

Masa de Paste decorata cu rafinament in alb

Cum decorezi casa de Paste usor si repede
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *