Cum faci dovleci pentru Halloween repede si usor

Idei de toamna Cum faci dovleci pentru Halloween repede si usor? Cu putina imaginatie si cateva materiale usor de procurat.  Modelele de dovleci mai simple si usoare nu sunt chiar opere de arta dar ne aduc spiritul sarbatorii de Halloween in casa.

Trebuie sa avem la indemana lipiciul, foarfeca,  paiete sau margele, (glitter), cateva frunze, culori de pictura pentru realizarea unor modele pictate. Pentru sculptura in dovleac alegem modele infricosatoare specifice Halloween-ului: fete urate, vrajitoare, pisici, lilieci, paianjen, etc.

Cum faci dovleci pentru Halloween repede si usor
Cum faci dovleci pentru Halloween repede si usor

Dovleacul cu frunze se face usor: il pictati intai cu culoare alba, apoi dupa uscare lipiti niste frunze frumoase gasite in parc si gata. Dovleacul elegant cu paiete se face folosind panglici inguste cu paiete, din saten sau catifea pe care le lipiti alternativ pe dovleac.

Pentru decorarea cu glitter (sclipici) folositi un tub de lipici cu care desenati modele diverse pe suprafata dovleacului apoi presarati sclipici si lasati sa se usuce cateva ore. Apoi presati cu o foaie de hartie si suflati surplusul. Daca vreti sa va faceti mana pentru sculptura in dovleac, alegeti modele simple, flori frunze si folositi varful unei lingurite cu care racaiti suprafata in modelele desenate anterior cu o carioca. Pentru miezul colorat al florilor folositi un curatator de mere pentru miez. Decupati astfel dopuri din diverse coji de dovleac si le folositi in decorare. Poze: bhg.com

dovleci halloween
dovleci halloween

Dar daca vreti modele mai complicate, mai elaborate, iata cateva modele care sa va inspire. Poze: marthastewart.com

Cum faci dovleci pentru Halloween repede si usor
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *