Cum faci felinare de Halloween din borcane

Cum faci felinare de Halloween din borcane colorate – iti trebuie doar cateva borcane care stau degeaba prin casa, ceva culori acrilice, lumanari sau un sirag de beculete.

Felinare din borcane pictate, pentru Halloween
Felinare din borcane pictate, pentru Halloween

Cea mai simpla varianta este cea cu borcane pictate in culori specifice Halloween-ului. Pentru asta folositi culori acrilice in 2 straturi pe exteriorul borcanelor. Lasati la uscat cateva ore, sau ca sa fiti siguri, pana a doua zi. Apoi conturati cu un creion gura, ochi si nas si colorati cu negru. Daca aveti autocolant negru decupai formele si lipiti-le pe borcane. Colorati apoi si gura borcanelor si introduceti lumanari pe un suport inautru. Aprindeti cu un bat lung si nu lasati lumanarile arzand nesupravegheate. Puteti vedea toate etapele de lucru si multe alte modele la craftsbyamanda.com

Cum faci felinare de Halloween din borcane
Cum faci felinare de Halloween din borcane

O alta varianta de decorare a borcanelor pentru a obtine felinare de Halloween este folosint tehnica decoupage (crazydomestic.com). Aveti nevoie de servetele colorate (galben, verde, portocaliu, etc). Taiati in fasii de cativa centimetri servetelele. Desfaceti fiecare fasie in straturi si folositi un singur strat. Aplicati gel decoupage pe borcan si lipiti cu graja servetelul. Faceti asa cu fiecare fasie. Intindeti cu grija servetele ca sa nu faca cute. Nu insistati mult intr-un loc ca se vor rupe. Lasati sa se usuce. Apoi aplicati gel decoupage si deasupra si lasti sa se usuce. Intre timp taiati din carton negru ochi, gura si nas si lipiti-le pe borcane. Vopsiti cu negru acrilic gura borcanelor si gata!. Puteti folosi beculetele de Craciun ca sa le luminati sau varianta clasica cu lumanari.

Cum faci felinare de Halloween din borcane
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *