Cum repari o geanta zgariata

Toate femeile au in sifonier, ca si mine, macar o geanta frumoasa foc dar care nu mai poate fi folosita pentru ca este zgariata. Fie ca e deteriorata de la frecarea de corp sau daca am zgariat-o cu alte obiecte, ne e foarte ciuda ca nu putem face nimic si ca geanta pe care am dat o multime de bani e acum inutila.

Am gasit insa o rezolvare care poate fi aplicata usor si care ne poate salva bugetul si va prelungi viata posetei preferate. Avem nevoie du crema lichida de pantofi si foita aurie lichida. Stergem bine geanta de praf sau evenuala mizerie si aplicam crema de pantofi pentru a acoperi bne zgarieturile si pentru a realiza o culoare mai inchisa si mai placuta. Dupa ce s-a uscat bine, aplicam foita lichida de aurire, conform instructiunilor. Foita lichida se gaseste la magazine de bricolaj si arta plastica.

Eu folosesc cele mai multe produse de la www.complexart.ro si de obicei am de la alte proiecte dar ca idee puteti vedea aici foita lichida Foita lichida 75 ml pentru aurire – Lefranc&Bourgeois. La sfarsit, folositi un lac de protectie, spre exemplu acesta Vernis pentru foita lichida 75 ml – Lefranc&Bourgeois. Eu folosesc lac si daca nu e neapart nevoie; asa sunt sigura ca sunt mai bine fixate culorile.

Cum faci o geanta zgariata ca noua
Cum faci o geanta zgariata ca noua
Cum repari o geanta zgariata
Cum repari o geanta zgariata

Cum repari o geanta zgariata
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *