Cum sa faci o inima cadou pentru Sf. ValentinInvata cum sa faci o inima cadou pentru Sf. Valentin, sa-l poti darui apoi cu adevarat din inima. Trebuie insa sa stii daca destinatarul acestui cadou este iubitor (iubitoare) de produse handmade si poate aprecia stradania si pasiunea ta.

colier inima pentru sf. valentin
colier inima pentru sf. valentin

Ai nevoie de o forma de metal pentru fursecuri (in forma de inima), sarma mai groasa argintie (memory wire) si mai subtire rosie (sau ce culoare gasesti), o panglica rosie sau roz si carton roz si bomboana in forma de inima imbracata in hartie pentru interior (sau un pandantiv de plastic ori o inima modelata din fimo, etc).

inima etape de lucru
inima etape de lucru

Luati un creion si indoiti pe el sarma argintie  la circa 10 cm de un capat, pentru a forma un inel rasuciti creionul de mai multe ori, tinand bine sarma pe loc, pt. a asigura inelul format. Asezati sarma in jurul formai de fursecuri , presand bine sa-i dati forma. Rasuciti sarma in jurul formei de 2 ori, rasuciti capetele sarmei intre ele si taiati excesul cu un patent.

Scoateti forma de fursecuri si luati sarma rosie (circa 1 m) si legati un capat de inima argintie deja formata (prin rasucire nu innodare). Puneti la mijloc bomboana (sau ce ati ales ca model) si tinandu-le bine impreuna (inima argintie si inima din mijloc) rasuciti sarma rosie in jurul lor, rasucind de fiecare data in jurul sarmei argintii (sa creeati o bucla). Cand ati terminat rasuciti capetele sarmei rosii si taiati surplusul. Introduceti panglica de saten prin bucla (inelul) argintiu si innodati capetele.

Inima poate fi bijuterie de geanta, decor de camera sau usa, colier, brosa, etc. Via familyfun.go.com[smartads]

Cum sa faci o inima cadou pentru Sf. Valentin
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *