Cum sculptam un dovleac de Halloween

Idei de toamna Cum sculptam un dovleac de Halloween veti afla mai jos in doar cativa pasi. Puteti face aceasta activitate impreuna cu copiii dar nu-i lasati pe ei sa manuiasca cutitul.

Mai intai decupati capacul (ca la pepene) folosind un cutit cu varf. Capacul poate fi decupat sus daca va hotarati sa folositi o lunanare inauntru dar poati fi si amplasat jos daca aveti o lumanare electrica si trebuie sa ascundeti firul. Cu o lingura mai mare scoateti miezul si semintele pe care le puteti spala si usca. Ulterior le puteti praji si folosi la gatit.

Cum sculptam un dovleac de halloween
Cum sculptam un dovleac de Halloween – marthastewart.com

Daca aveti talent la desen faceti un model cu mana libera, folosind un pix sau carioca. Daca nu aveti talent, e simplu: cautati pe net un desen potrivit si printati-l. Lipiti foaia cu scoci si folosind o croseta (ceva ascutit) marcati cu puncte conturul desenului. Dezlipiti apoi foaia si decutati folosind un cutit mai mic cu lama ingusta.

Indepartati formele decupate, impingand cu mana pe dinauntru. Puteti introduce o lumanare dar folositi un suport din sticla sau ceramica. Puteti face mai multi dovleci, cu forme, culori si modele diferite si sa-i asezati in fata casei sau in living.

Cum sculptam un dovleac de Halloween
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *