Decoratiuni nautice handmade

Toti ne dorim accente decorative originale, indraznete, care sa ne duca mereu cu gandul la zonele indepartate ale lumii pe care dorim sa le vizitam. Putem avea usor acces la maiestria artizanilor din Asia, Africa sau America de Sud utilizand serviciile oferite de site-ul Novica.com, in asociere cu National Geographic, o platforma de vanzare  a produselor realizate de artisti foarte talentati din cele mai indepartate si sarace  colturi ale mapamondului, cu preturi rezonabile, vanzarile realizandu-se chiar din zonele unde sunt produse, eliminandu-se comisioanele adaugate de intermediari si importatori.

Novica.com ofera posibilitate cautarii dupa categoriile de produse dar si dupa regiunea unde au fost produse, plata putandu-se efectua si prin Paypal. Puteti gasi aici: bijuterii, mobila, imbracaminte, genti, accesorii, instrumente muzicale, tablouri si decoratiuni pentru perete, obiecte decorative (vaze, statuete, casete, oglinzi, rame, etc.).

Sper ca v-am convins macar sa vizitati site-ul. Ganditi-va ca alegand produsele originale oferite de Novica, oferiti sansa unei vieti mai bune pentru un artizan.

harta-piele
harta-piele
peste-sculptura lemn
peste-sculptura lemn
harta-pictura
harta-pictura
barci-piese metalice
barci-piese metalice
set-ceai-portelan
set-ceai-portelan

Novicawww.novica.com

Decoratiuni nautice handmade
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *