Fa-ti singura un colier cu trandafiri din dantela

Fa-ti singura un colier cu trandafiri din dantela ca sa fii in trend, pentru ca e usor si vei avea satisfactia reusitei. Lucrate cu atentie si migala, bijuteriile handmade aduc originalitate si unicitate, pot fi in ton perfect cu persolnalitatea noastra. Daca sunt oferite cadou, colierele sau alte bijuterii lucrate manual devin foarte personale si precise, fiind greu de egalat de lucruri cumparate de-a gata.

Daca sunteti perfect incepatoare in handmade, poate nu aveti chiar tot ce va trebuie la indemna, insa la magazine de bricolaj gasiti cam ce doriti. Si asa ca pont, pistolul de lipit cu plastic, pasla in diferite culori si diverse lanturi si accesorii de bijuterii nu trebuie sa va lipseasca din arsenal daca doriti sa va ocupati mai serios de handmade. Si daca idei sunt in teorie dar va intrbati “Cum faci asta?”

Aveti nevoie de pistol de lipit cu bastonase de plastic, foarfeca cateva perse albe, o bucata de 10 x10 cm de pasla alba si dantela alba plus lant cu inchidere. Nu trebuie sa fie alba dantele, fireste. Cam 20-30 de cm de dantela sunt suficienti pentru un trandafir, depinde si ce marime doriti sa alibe florile. Oricum rasucti dantelain forma de floare ca mai jos si vedeti apoi daca va place marimea sau nu. Dupa ce v-ati hotarat, taiati dantela in cele 3 parti, la fel si pasla in 3 cercuri micute pe care lipiti cu pistolul trandafirii. Perlele le lipiti in interiorul florilor. Puteti folosi alte culori pentru contrast sau mai multe culori sau accesorii metalice daca doriti.

Lipiti capetele lantului de 2 trandafiri apoi toate cele trei flori se lipesc cu pistolul de o bucata de pasla. Se decupeaza fetrul dupa modelul florilor. Ati reusit astfel sa ascundeti lipiturile pistolului. Daca tot v-ati facut mana, puetti incerca acum sa faceti si alte bijuterii handmade pe care sa le oferiti cadou celor dragi sau sa le purtati pentru a fi unici.

Fa-ti singura un colier din dantela
Fa-ti singura un colier din dantela
Fa-ti singura un colier cu trandafiri din dantela
Fa-ti singura un colier cu trandafiri din dantela

Fa-ti singura un colier cu trandafiri din dantela
2 votes, 5.00 avg. rating (97% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *