Invata copiii sa decoreze masa de Paste

Invata copiii sa decoreze masa de Paste si impreuna oferiti-le cadou musafirilor aceste decoratiuni pentru masa cu oua si flori.

Decor cu ou si lalea
Decor cu ou si lalea

1. Iti trebuie un patrat din sisal (coala sau daca nu ai, pasla) de circa 10-12 cm latura, un ou colorat, sisal verde pentru umplut si o lalea de pasla.

2. Fa un cornet din patratul pe care il ai si lipeste marginea.

3. Umple cornetul obtinut cu sisalul verde deschis.

4. Pune oul in cornet. Ca sa stea mai bine il poti infige intr-un bat de frigarui, rupt la o dimensiune potrivita si il poti baga mai usor in cornet, ca sa nu cada. Lipeste laleaua de pasla cu lipici (aracet sau un lipici mai trainic – Bison) de cornet sau leag-o cu un fir de ata mai groasa, colorata.

Aseaza decorul astfel obtinut pe farfurie peste servet s ai obtinut un decor de efect, pretentios cu resurse putine. Pregateste pentru fiecare musafir un asemenea aranjament si lauda-ti copiii ca au ajutat.

Decor de masa cu flori si oua
Decor de masa cu flori si oua

1. Iti trebuie un patrat din sisal (coala sau daca nu ai, pasla) de circa 10-12 cm latura, un ou colorat, sisal verde pentru umplut, 3 trandafiri albi de hartie si o panglica rosie.

2. Fa un cornet din patratul pe care il ai si lipeste marginea.

3. Umple cornetul obtinut cu sisalul verde deschis.

4. Pune oul in cornet. Ca sa stea mai bine il poti infige intr-un bat de frigarui, rupt la o dimensiune potrivita si il poti baga mai usor in cornet, ca sa nu cada. Introdu coditele trandafirilor prin cornet (pe la jumatate) pana la capete, ca sa ii poti fixa. Leaga panglica imediat sub trandafiri terminand cu o funda. Taie capetele paglicii in diaginala cu foarfeca pentru un look mai cool.

Aseaza decorul astfel obtinut pe farfurie peste servet s ai obtinut un decor de efect, pretentios cu resurse putine. Pregateste pentru fiecare musafir un asemenea aranjament si lauda-ti copiii ca au ajutat.[smartads]

Invata copiii sa decoreze masa de Paste
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Un gand despre “Invata copiii sa decoreze masa de Paste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *