Modele frumoase de dovleci pentru Halloween

Pe 31 octombrie sarbatorim si noi (mai timid) Halloween. Nu va mai zic ce insemnatate are asceasta sarbatoare (cel putin nu acum) ca deja stiti voi ceva. Pur si simplu va arat ce modele superbe de dovleci sculptati, pictati, decorati, etc. au realizat altii, poate asa gasim resurse si facem si noi ceva creativ. Nu?

Bineinteles, artista decorarii ramane Martha Stewart, care ne prezinta modele frumoase de dovleci pentru Halloween, modele artistice elaborate, din care nu lipsesc elemente clasice pentru Halloween – pisica (neagra, bineinteles), cioara, craniul, sperietoarea, liliacul, vrajitoarea, etc. Va puteti convinge mai jos. Mai multe modele, precum si idei pentru decorarea casei de Halloween gasiti pe marthastewart.com

Dovleci Halloween - modele elaborate
Dovleci Halloween – modele elaborate
Dovlecii sunt meniti sate sperie sau sa te distreze
Dovlecii sunt meniti sate sperie sau sa te distreze

Fetele amuzante sculptate in dovlecii de Halloween, asezati in numar cat mai mare si de culori diferite (la noi n-am vazut o varietate asa mare de culori si forme de dovleci) creeaza o atmosfera placuta si parca ti-ai dori sa mergi si tu din casa in casa dupa bomboane sau macar sa vezi cum au decorat altii de Halloween.  Modelele de mai jos sunt de la Better Homes and Gardens, mai pe scurt bhg.com

Dovleci Halloween cu fete amuzante si lilieci
Dovleci Halloween cu fete amuzante si lilieci
Dovleci Halloween
Dovleci Halloween

Observati mainile in care sta dovleacul din dreapta. Soriceii nu stiu daca sunt reali :))

Cine are curaj sa se laude cu dovlecii lui de Halloween poate sa imi trimita linkul catre pozele lui. Cine stie, poate artistii nostri sunt mai buni!

Alte articole despre dovleci de Halloween:

Halloween: modele de dovleci usor de facut
Dovleci de Halloween: modele pentru decupat
Cum se face un dovleac de Halloween?

Shopping toamna

[smartads]

Modele frumoase de dovleci pentru Halloween
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

4 thoughts on “Modele frumoase de dovleci pentru Halloween

  1. super tari pozele dar mie imi trb sa fak si eu un dovleaca dar imi trb infricosator dar oricum sunt tari

  2. sunt frumos dar as vrea sa gasesc ceva pentru fica mea un dovleac mai infricosator ca ai trebe la scoalasi nu stiu cum sa ai fac ca vreau sa fie surprisa as face orice chiar si daca as comanda un dovleac daca se poate va rog =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *