Noutati haine Sprider 2010

Culorile puternice, vesele, care inspira o stare de spirit pozitiva sunt lait-motivul acestei primaveri in noua colectie Sprider Stores. Albastrul, movul, rozul, verdele si portocaliul, dar si culorile naturale isi gasesc locul in randul noilor creatii ale Sprider Stores.

Colectia de haine Sprider 2010
Colectia de haine Sprider 2010

Accesoriile revin si sunt puse la loc de cinste, indiferent de tipul sau stilul tinutei. Curelele vor sublinia taliile feminine, pantofii si sandalele se inalta pe tocuri mai putin periculoase decat cele din sezonul anterior, iar aerul dinamic, sportiv al colectiei se simte in gentile tip rucsac sau messenger, in sepci colorate, in esarfe multicolore pe care le vom innoda la gat, le vom folosi ca bentite sau le vom agata de manerul gentilor.

Colectia de haine Sprider 2010
Colectia de haine Sprider 2010

In primavara aceasta, linia trendy si tinereasca Aggressive este construita in jurul nuantelor de albastru si verde si a materialelor lejere, care confera libertate de miscare. Pentru o tinuta Aggressive, cumparatorii vor plati incepand de la 30 RON, pentru bluze si topuri de zi, si pana la 100 RON pentru jeansi.

Colectia de haine Sprider 2010
Colectia de haine Sprider 2010

Pentru cei care prefera stilul sport-atletic sau smart-casual, articolele propuse de linia Soul Rebel vin cu o paleta cromatica pastelata, care poate fi combinata intr-o tinuta de impact. Albastrul, declinat in cateva nuante estivale, este folosit ca nuanta de baza a colectiei, in vreme ce denimul este omniprezent.

Pentru birou, colectia Emilio Corali vine cu propuneri de fuste si camasi din materiale de calitate, care se pot accesoriza usor, in croieli care urmaresc linia corpului si ne ajuta sa obtinem un look interesant pe tot parcursul zilei. Pentru o fusta, doamnele platesc incepand cu 70 RON, iar un costum barbatesc poate fi si el achizitionat cu un buget de circa 200 de RON.

Colectia de haine Sprider 2010
Colectia de haine Sprider 2010

Datorita faptului ca magazinele Sprider sunt un “one stop shop”, oricine isi poate construi usor si la preturi accesibile tinute pentru intreaga zi, de la lenjerie intima, la costume de birou sau articole chic-casual care redau un look trendy, si pana la accesorii care pot fi asortate la vestimentatie pentru diferite ocazii.

Magazine Sprider Bucuresti

City Mall
Bucuresti, Sector 4, Sos. Oltenitei Nr. 2

Iris Shopping Center
Bucuresti, Sector 3, Bld. 1 Decembrie 1918 Nr. 33A

Liberty Center
Bucuresti, Sector 5, Sos. Progresului Nr. 151 – 171

Sun Plaza
Bucuresti, Sector 4, Calea Vacaresti 391

Noutati haine Sprider 2010
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *