Pantofi cu platforme Aldo

Pantofii cu platforme Aldo mi se par foarte convenabili privind raportul pret calitate, 195 lei pentru pantofi de piele si cu platforme si cu toc, si brandul Aldo pe deasupra, chiar e foarte ieftin. Mai ales daca ne gandim ca platforme de piele ecologica sau material textil sunt 150-200 lei, chiar e o afacere buna ce-am gasit pe siteul mycloset.ro si o sa va arat si voua. Am avut de ales intre multe modele de pantofi cu platforma si m-am gandit sa aleg cate ceva din fiecare categorie: si pantofi de seara si de zi mai eleganti si de zi casual.

Pantofi cu platforma Aldo
Pantofi cu platforma Aldo

Pantofii bej decupati in lateral sunt 195 lei, cei oranj cu platforme inalte sunt 388 lei, cei cu sarpe costa 439 lei iar cei imprimati cu dantela sunt 247 lei. Toti pantofii sunt de piele si se gasesc aici.

Pantofi cu platforme Aldo eleganti de zi
Pantofi cu platforme Aldo eleganti de zi

Intotdeauna pantofii din piele intoarsa mi s-au parut culmea elegantei pentru ca sunt pretentiosi la purtat. Cei portocalii tangerine decupati sunt fabulosi, sunt de piele intoarsa si costa 419 lei, cei multicolori (cu pete) sunt 395 lei. Pantofii gen sanda cu platformele ascunse sunt din piele intoarsa si urmeaza trendul sezonului de pantofiĀ  din 2-3 bucati de culori diferite – pret 456 lei. Cei bej sunt cei mai cuminti in culoare dar simpliotatea e eleganta – pret 302 lei. Aici gasiti aceste modele dar si multe altele de branduri si modele diferite – sute poate chiar mii de modele.

Pantofi cu platforme Aldo
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *