Pantofi platforma Zara

by | 7 Jun | Incaltaminte

Pantofi platforma Zara 2012, colectia de vara – recomandari. Cele mai noi tendinte din moda de la brandul Zara – haine, pantofi si genti veti gasi aici la zara.com. Cum poate ati vazut deja in magazine, pantofii si sandalele cu platforma sunt vedete si in acest sezon, platformele fiind de mai multe grosimi. Voi trebuie sa va alegeti ce vi se potriveste si credeti ca puteti purta. Desi pare ca te avantajeaza la mers o platforma inalta, trebuie sa ai grija la accidentari, imagineaza-ti cum e sa calci stramb de la inaltimea aia! Fetele mai scunde sunt avantajate de purtarea platformelor, insa nu trebuie sa cazi intr-o extrema – vei arata caraghios daca esti micuta cu picioare subtiri si ai platforme de 5 cm si tocuri de 15 cm si groase. Ai sa arati ca Motanul Incaltat 🙂

Pantofi platforma Zara

Pantofi platforma Zara

poze de la zara.com De mare efect sunt pantofii cu toc inalt eleganti decorati cu tinte, capse, pietre, strasuri pe toc sau calcai; de asemenea pantofii cu aceeasi culoare la fete si platforme si toc ofera fluiditate si rafinament.

Pantofi platforma Zara 2012

Pantofi platforma Zara 2012

poze de la zara.com In mare voga este culoarea nude (culoarea pielii) si la pantofi si la haine. Avantajul e ca e o culoare oarecum neutra, o poti purta cu orice. Poti incerca si combinatii cromatice mai sofisticate, alegand pantofi cu platforme sau toc in culoare diferita decat fetele.

epantofi.ro
fashiondays.ro
Incaltaminte Pantofi platforma Zara