Reduceri pana la 40% la haine Sprider

Reduceri pana la 40% la haine Sprider te asteapta in magazine pana la 13 mai, la noua colectie de haine pentru femei, barbati si copii, accesorii, bijuterii, curele, esarfe, incaltaminte, haine si pantofi sport.

In primavara aceasta, linia trendy si tinereasca Aggressive este construita in jurul nuantelor de albastru si verde si a materialelor lejere, care confera libertate de miscare. Pentru o tinuta Aggressive, cumparatorii vor plati incepand de la 30 RON, pentru bluze si topuri de zi, si pana la 100 RON pentru jeansi.

Colectia de haine Sprider 2010
Colectia de haine Sprider 2010

Pentru cei care prefera stilul sport-atletic sau smart-casual, articolele propuse de linia Soul Rebel vin cu o paleta cromatica pastelata, care poate fi combinata intr-o tinuta de impact. Albastrul, declinat in cateva nuante estivale, este folosit ca nuanta de baza a colectiei, in vreme ce denimul este omniprezent.

Colectia de haine Sprider 2010
Colectia de haine Sprider 2010

Datorita faptului ca magazinele Sprider sunt un “one stop shop”, oricine isi poate construi usor si la preturi accesibile tinute pentru intreaga zi, de la lenjerie intima, la costume de birou sau articole chic-casual care redau un look trendy, si pana la accesorii care pot fi asortate la vestimentatie pentru diferite ocazii.

Reduceri pana la 40% la haine Sprider
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *