Stafii luminoase pentru Halloween

Stafii luminoase pentru Halloween, varianta handmade impreuna cu copiii. Daca v-ati pregatit costumele si dovlecii de Halloween, va mai trebuie cateva decoratiuni pentru casa si sunteti gata de petrecere.

Azi ma opresc la niste modele de felinare frumoase si foarte simple de realizat, felinare pe care le-am gasit la blog.embellishedbayou.comfacute din abajururi de lustra. Poate aveti prin garaj sau luati de la targ abajururi de sticla pentru lustra sau daca gasiti mai convenabile puteti sa cumparati de la magazinele de bricolaj. Sunt utile acele abajuri de sticla simple, fara alte modele; sticla ar trebui sa fie clara, trasparenta insa cred ca ar merge si cu sticla mata.

Stafii luminoase pentru Halloween
Stafii luminoase pentru Halloween

Spalati si degrasati bine abajururile si lasati-le la uscat. Aplicati adeziv decpupaj cu un burete pe intrega suprafata a abajururilor si presarati glitter argintiu pe intrega suprafata data cu adeziv. Indepartai surplusul dupa uscare. Desenati si decupati ochi si gura din autocolant negru sau hartie vosita cu negru si lipiti-le pe fata abajururilor.

Stafii Halloween
Stafii Halloween

Adaugati cate o fundita daca doriti si asezati-le grupate intr-un loc aerisit (nu in biblioteca pentru ca se degaja caldura de la lumanari). Folositi lumanari pastila sau chiar cu leduri.

Stafii luminoase pentru Halloween
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *