TARGUL MARTISORULUI 2010. Dezbraca-te de iarna!

Accente NOI va invita la TARGUL MARTISORULUI editia a II-a care isi va deschide portile in perioada 25 Februarie – 1 Martie 2010, la Palatul Copiilor Bucuresti.

Targul Martisorului
Targul Martisorului

De cativa ani v-ati obisnuit sa gasiti in targurile organizate pe temele specifice fiecarui anotimp, cadouri dintre cele mai diverse. Si anul acesta, deschidem a doua editie a targului din Bucuresti, dedicat primaverii, cu accente in rosu si alb. Va asteptam la intalnirea cu o cele mai diverse martisoare si idei de cadouri pe care le veti regasi in diferite ipostaze pe : cani, pahare, rame foto, magneti, felicitari si o gama variata de produse unicat. Totodata va invitam sa descoperiti toata gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care va vor ajuta sa va exprimati sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese si a citatelor celebre.
Vizitati targul, unde intrarea este libera, si veti gasi bijuterii din aur, argint, Murano, perle de cultura, pietre Swarovski, pietre pretioase, cosmetice, produse hand-made, imbracaminte, obiecte realizate de artisti plastici si populari. Astfel, expozantii vin in intampinarea vizitatorilor, care isi creeaza un stil personal, oferindu-le acestora produse rafinate cu preturi accesibile. Atmosfera este intregita cu carti, albume si obiecte de arta, decoratiuni,  produse de confiserie, ciocolaterie si multe alte cadouri.
Usor de retinut: Targul Martisorului! Dezbraca-te de Iarna!

Organizator:  Accente NOI
Parteneri: Palatul Copiilor Bucuresti;
Eveniment: Targul Martisorului 2010 editia a II-a;
Tema: cadouri;
Perioada de desfasurare: 25 februarie – 1 martie 2010
Program de vizitare: 10:00 – 20:30
Intrarea libera

TARGUL MARTISORULUI 2010. Dezbraca-te de iarna!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *