Vine vara – trecem la pantofii cu bareta

by | 25 Jan | Incaltaminte

Pantofii cu bareta intra din nou in atentia designerilor de pe teritoriul tarii noastre dar si de pe teritoriul altei tari. Astfel, in anul 2013 se poarta extrem de mult pantofii cu bareta, indiferent de modelul acestora, atat cu barete subtiri cat si cu barete groase, chiar daca sunt confectionati cu o singura bareta sau cu mai multe.

Din punct de vedere al culorilor care se poarta in acest an la pantofii cu bareta acestia pot fi de absolut orice culoare, cu conditia ca nuanta sa fie cat mai intensa posibil, precum rozul bonbon, rosu aprins, verdele intens si cel crud, verdele militar, visiniul, portocaliul, galbenul etc De asemenea, orice designer vestimentar din lumea intreaga recomanda fiecarei perosane de gen feminin sa aiba in propria ei garderoba macar o pereche de pantofi cu bareta de culoare alba sau de culoare neagra. Pantofii cu bareta care se poarta in acest an se pot asorta oricarei tinute, atat celei de tip sport, cat si celei de tip fancy, trendy, casual sau office. Tocul pantofilor cu bareta poate sa lipseasca cu desavarsire ori poate sa fie cui sau gros. De asemenea, Baretele pot fi mai subtiri sau mai groase, una sau mai multe.

Din punct de vedere al pretului la care acestia pot fi achizitionati, el pote diferi de la un magazin la altul, de la o pereche la alta, in functie de mai multe aspecte precum: de magazinul de unde sunt cumparati, de brandul care i-a confectionat, de materialul din care sunt facuti, de piele naturala, de piele sintetica sau din orice alt tip de material, de modelul acestora si nu in ultimul rand de anul in care au fost fabricati. Pantofii perfecti sunt pantofii care iti plac tie.

Pantofii cu bareta

Pantofii cu bareta

Pantofii dama cu bareta

Pantofii dama cu bareta

epantofi.ro
zappatos.ro
myown.ro
Incaltaminte Vine vara – trecem la pantofii cu bareta