10 modele de paltoane cu carouri

23 Oct | Haine

Paltoanele au fost dintotdeauna extrem de apreciate si mereu la moda. In plus, paltoanele cu carouri, mai ales acelea din stofa au intrat din nou in topul celor mai apreciate paltoane de anul acesta.

Se poarta extrem de mult culorile vii, nuante tari care iti iau ochii inca de la departare. Daca te gandesti sa iti reinnoiesti garderoba cu un palton, in nici un caz sa nu omiti din preferintele tale paltoanele cu carouri. Intr-o combinatie buna de culori, aceste paltoane sunt alegerea ideala pentru orice fel de tinuta, atat pentru cea casual, cat si pentru cea trendy sau sport. Multa lume greseste atunci cand spune ca aceste modele de carouri de la paltoane se potrivesc mult mai bine persoanelor mai in varsta decat celor tinere. Acest lucru este total neadevarat deoarece dimpotriva, paltoanele in carouri sunt mult mai potrivite pentru persoanele tinere decat pentru cele mai in varsta.Poti vedea aici paltoane pe alese.

Paltoanele cu carouri sau in orice fel de alt de mozaic sunt potrivite pentru toate sezoanele, atat pentru cel de iarna, cat si pentru cel de toamna sau de primavara. Totul consta in materialul din care acesta este confectionat. Astfel, cu siguranta daca purtati paltoane in carouri, indiferent de anotimpul in care o faceti, veti fi in trend cu noile tendinte ale acestui an. In plus, ele pot fi achizitionate in asa fel incat sa va puna in evidenta cele mai frumoase parti ale corpului, respectiv: paltoanele scurte avantajeaza care au picioare lungi, paltoanele medii avantajeaza pe oricine iar paltoanele de lungime maxima sunt ideale pentru persoanele care sunt mai scunde de statura. Iata o colectie de 10 modele de paltoanele cu carouri pe care le-am gasit in diferite magazine: modcloth.com (magazinul online din USA care livreza in Romania pentru doar 8-16$ transportul. Magazinul meu preferat. Haine absolut minunate!!! Daca cumperi doar cateva produse nu vei plati taxa vamala in Romania, mie cand imi vine coletul vamesul il deschide, verifica si gata), macys.com (celebrul magazin Macys livreza acum si in Romania) , amafashion.ro,

Paltoane cu carouri

Paltoane cu carouri

Paltoane dama cu carouri

Paltoane dama cu carouri

Paltoane cu carouri

Paltoane cu carouri

Etichete: paltoane


Articole recentePin It on Pinterest