5 idei originale pentru o galerie foto interesanta si decorativa acasa

25 Apr | Casă

Peretii goi sunt reci si fac interiorul sa para neterminat de aceea trebuie să fie umpluti cu tablouri, desene grafice și fotografii care vor anima decorul și vor aduce amintiri. Vă sfătuim să o faceți într-un mod original folosind diferite modele de rame foto si ansambluri de rame.

Accesorii personale și suveniruri fac din patru pereți, casa noastră reală. Nimic nu seamănă mai bine decât fotografiile de familie și operele de artă. Cu toate acestea, găsirea unei modalități de a le încorpora în design interior poate fi uneori o provocare. Trebuie să țineți cont de mai mulți factori, cum ar fi paleta de culori, stilul de design interior sau alte accesorii din cameră. Există multe posibilități de a prezenta în colecția dvs. cele mai prețioase opere de artă. Verificați ce am ales.

Mai puțin este mai mult

Zidul de pe întreaga suprafață umplut cu imagini și imagini nu va fi întotdeauna cel mai eficient. Într-o cameră mai mică, unde nu avem destul spațiu pentru multe decorațiuni sau într-o cameră decorată în stil minimalist, doar câteva fotografii sau opere de artă vor funcționa mai bine. Este bine să fii conectat printr-un leitmotiv, poate fi chiar culori, un fel de cadru sau eroi de fotografii (de exemplu, membri ai familiei). Suspendarea într-un rând sau în două coloane va crea o decorație interesantă a peretelui care captează ochiul.

Rezistă!

Este din ce în ce mai la modă să nu atarnați fotografii sau picturi pe pereți, ci să le aplicați liber pe acestia. Puteți aranja galeria dvs. de acasă, de exemplu, în partea de sus a unui dresser, încadrându-vă grafica într-un cadru de mărime diferit.

Chiar mai interesante vor fi rafturile înguste atârnate pe perete, care vor fi folosite pentru a afișa galeria de acasă. Această metodă nu numai că este eficientă, dar, în plus, permite modificarea ușoară a aranjării fotografiilor și adăugarea de noi fotografii.

Banda adeziva în loc de cuie

Aceasta este o altă idee care vă permite să modificați rapid designul interior. Nu lipim imaginile pe perete cu cuie  și cârlige blocate în ea, dar le lipim cu bandă adezivă pe două fețe sau elastice speciale. Nici măcar nu trebuie să încadrați fotografiile în fotografiile dvs. – fotografiile în sine vor arăta grozav. Dacă nu lăsați niciun spațiu între ele, veți crea un colaj de perete unic care vă va prinde ochiul și va fi o decorare interioară perfectă.

Interioarele sunt decorate în stil scandinav este, de asemenea, fotografii deosebit de bune și postere lipite pe pereții bandă alb sau negru, care nu numai că nu a încercat să se ascundă, ci mai degrabă pun accentul pe ea, creând, de exemplu, cruci ochi-prinderea sau alte compoziții.

Magnet

Aceasta este o altă metodă pentru cei care adesea doresc să schimbe aspectul interior și decorațiunile. Imaginile atașate de magneți colorați și decorativi se potrivesc nu numai pe ușa frigiderului sau în camera copilului. Pentru a crea această variantă pe subiectul unei galerie de acasă, placa magnetică și vopselele speciale se vor dovedi a fi un simplu perete!

Pe corzi și benzi

În acest fel, nu numai că arată grozav, ci vă permite și să schimbați ușor configurația sau să o extindeți cu elemente noi. Întinsă cablul de pe perete (îl puteți aranja cu un design de lux sau instalare) și capse sau agrafe de hârtie, care atârnă imagini, este soluția perfectă pentru interior decorat în stilul industrial sau scandinave.

În interioarele moderne, de exemplu, benzi magnetice (cum ar fi cele folosite în bucătărie pentru agățarea cuțitelor și a altor ustensile), pentru care puteți atașa fotografii și grafice, sunt minunate. Aceste benzi pot fi evidențiate suplimentar cu benzi LED, care vor adăuga o galerie de caractere.

O fotografie de acasă și o galerie de imagini reprezintă o modalitate excelentă de a accentua importanța timpului petrecut împreună și a amintirilor create împreună. Nu este nevoie de mult pentru ca o astfel de expoziție să devină un decor unic al interiorului.

Etichete: rame foto


Articole recenteIndex

Pin It on Pinterest