5 moduri de a manca avocado dar nu guacamole

29 Nov | Sănătate

În primul rând este cel mai sanatos, probabil, aliment si cu putina atentie si interes putem sa-l introducem din ce in ce mai mult in meniul zilnic. Clar sunt perioade cand are un pret mai convenabil si atunci ar fi momentul sa fim mai extravaganti cu retetele.

Beneficiile fructului de avocado sunt aportul de vitamine și minerale, luptă împotriva cancerului, stabilizează zahărul din sânge și sunt bogate în colesterol-prietenos, grăsimi bune. Dincolo de asta, ei au un gust uimitor – la fel de blând și catifelat, deoarece este versatil.

Da, versatil. Bineînțeles că il iubim pentru guacamole. Mexicanii au acest sos de mii de ani. Este sosul fara de care nu stii cum ai trait pana acum.

Avocado este foarte potrivit pentru a obtine o piele hidratata si sanatoasa de aceea este atat de intalnit in cremele pentru piele. Bineinteles ca puteti sa va si faceti acasa creme naturale folosind avocado.

Adevarul e ca cel mai simplu e sa folosim avocado taiat in salate, pe sandvisuri sau in guacamole dar cu putina stradanie se pot prepara si dulciuri, copturi, mancaruri. Retete se gasesc o groaza. Eu m-am oprit doar la 5 modalitati de a consuma avocado, in mod simplu si rapid, gustos si interesant.

Iată cele 5 modalități principale de a mânca un avocado.

– Pe orice sandviș. Avocado, ca o cămașă albă simpla, merge cu orice și face totil mai bun. Carne cu Avocado? Da. Brânză? Da. Unt de arahide? Sună ciudat, dar da.

– Introdus într-un dressing. Inteligent, nu? Puteți folosi un pic mai puțin ulei și obțineți un topper de salată, care este puțin cremoasă. Bun-bun!

– Cu ouă. Prajite, fierte, omleta, nici nu conteaza.

https://www.instagram.com/p/BcD3_V0AhKn/?tagged=avocado

– Bucatele mici in salate, in legumele trase la tigaie; condimentati, adaugati cateva seminte de susan si gata.

– În și pe cupcakes. Pus în interior, adaugă umiditate. Iar glazura devine mai sanatoasa.

Etichete:


Articole recente



















Pin It on Pinterest