5 tinute pentru diferite petreceri

18 Feb | Haine

In cazul in care te apropii iminent de invitatia la o petrecere sau daca te pregatesti tu singura sa organizezi o petrecere si nu mai ai timpul necesar pentru a-ti alegea cea mai potrivita tinuta de petrecere pentru tine, designeri ne recomanda 5 tinute cu care cu siguranta ca nu vei mai da gres la nici o petrecere. In functie de petrecere, la office, pe plaja, nunta etc, poti sa-ti alegi una din tinutele de mai jos.

Rochiile stralucitoare: Rochiile au fost dintotdeauna cele mai atragatoare la petreceri. Tocmai de aceea o rochie este alegerea ideala atunci cand te duci la o petrecere. Aceasta poate avea orice culoare, cu conditia s fie cat mai provocatoare posibil. Dintre culori puteti alege atat negrul si albul, cat si verdele crud, albastrul intens, movul, rosul aprins, rozul bonbon, galbenul sau portocaliul. De asemenea, veti da cu siguranta lovitura daca rochia prezinta strasuri, paiete, pietre swarovski, perle naturale sau orice fel de alt brizbiz. Pe deasupra puteti sa va puneti un sacou, luati cu voi o poseta de tip plic si nu uitati sa va puneti bijuteriile. Pantofii trebuie sa fie in acelasi ton cu poseta si sa nu fie josi.

Tinute pentru petreceri

Tinute pentru petreceri

Costumele din fusta cu camasa si sacou. Si aceasta tinuta este extrem de eleganta, mai ales daca sacoul si fusta sunt de culoare uni iar camasa este de culoare stridenta. Pantofii pot fi si ei asortati cu camasa, cu poseta plic si cu bijuteriile. De asemenea, ei pot avea tinte.

Tinute cu sacou pentru petreceri

Tinute cu sacou pentru petreceri

Costumele din pantalon si sacou. Daca nu puteti renunta nici in ruptul capului la pantaloni, puteti sa va imbracati si cu aceasta tinuta, cu conditia ca poseta si pantofii sa fie cat mai colorati posibil, costumul sa fie de culoare uni si sa nu va uitati bijuteriile. Puteti sa fiti si mai indraznete si sa alegeti costmul colorat puternic iar accesoriile mai cuminti.

Tinute cu pantaloni pentru petreceri

Tinute cu pantaloni pentru petreceri

Fustele cat mai scurte pentru adolescente. Pe langa fusta puteti sa asortati si un top colorat si o pereche de sandale cu barete sau pantofi cu platforma.

Fuste pentru petreceri

Fuste pentru petreceri

Pantalonii scurti. Acestia pot fi folositi la o petrecere pe plaja, impreuna un top scurt, daca vrei sa fii la buricul gol sau o bluza-rochie daca vrei sa lasi lumea sa ghiceasca daca porti pantalonii scurti.

Tinute cu pantaloni scurti pentru petreceri

Tinute cu pantaloni scurti pentru petreceri

 Articole recentePin It on Pinterest