8 idei de ingrijire cu ulei de cocos

26 Nov | Lifestyle

Dacă ați căutat produsul miracol pentru ingrijire ce a lipsit din viața voastră, nu mai căutați! Uleiul de cocos poate fi la fel de versatil ca și persoana care o folosește. Nu numai că uleiul de nucă de cocos este ușor de găsit, este o alternativă naturală la multe articole de uz casnic și are un miros superb!

Pentru o gamă unică de utilizări, verificați aceste uimitoare idei de ingrijire cu ulei de cocos:

Utilizați-l ca un demachiant pentru machiaj
Rujul e prea încăpățânat? Mascara pare ca va inghite sprancenele? Puneți un pic de ulei de cocos la temperatura camerei pe o pânză de bumbac sau o discheta rotunda și glisați ușor înainte și înapoi până când machiajul este îndepărtat.

Utilizați-l ca o mască de păr
Parul uscat, incurcat, aspru? Treceți cu ulei de nucă de cocos la temperatura camerei pe tot părul și masați scalpul, frecați-l în rădăcini. Puneți o casca de duș și lăsați să stea o oră. Spălați și clătiți cu două runde de șampon. Voila! Bucle strălucitoare, hidratate. Uleiul de cocos acționează ca un balsam natural. Puteți, de asemenea, frecați câteva picături pe palmele dvs. și rulați prin păr ca un farmec natural anti-incurcare.

Utilizați-l pentru a exfolia
Se amestecă 1 parte de ulei de nucă de cocos la 2 părți zahăr pentru a crea un scrub DIY. Acesta poate fi folosit pe zonele încăpățânate, cum ar fi genunchii și coatele, dar având în vedere faptul că uleiul de nucă de cocos este sigur pentru alimente, nu ezitați să-l utilizați și ca scrub pentru buze! Poate fi aplicat și pe buze ca un chapstick natural (balsam), ușor, cu un singur ingredient.

Utilizați-l ca un hidratant
După ce exfoliați și clătiți, reaplicați uleiul de nucă de cocos fără zahăr pentru a hidrata pielea uscată. În timpul verii, luciul de ulei de nucă de cocos vă va da o strălucire naturală, uimitoare!

Utilizați-l în locul cremei de bărbierit
Aplicați un strat de ulei de nucă de cocos la picioare sau în altă zonă. Evitați amplasarea pe zone aproape care ar putea fi sensibile. Se rade la fel ca în mod normal, și urmăriți aparatul de ras cum alunecă fără efort, lăsând pielea neteda, fara par în calea lui! Clătiți si veti trai experiența pielii moali, hidratată gata!

Aplicați pe unghii pentru hidratare și întărire
Masați o cantitate mică de ulei de nucă de cocos pe  unghii și cuticule. Lăsați să stea și să se absoarbă în piele și nails. Clătiți dacă este necesar, în caz contrar, permiteți-i să rămână pe post de hidratant. Bucurați-vă de unghii strălucitoare și sănătoase!

Utilizați-l pentru a vindeca picioarele uscate, crăpate
Dacă picioarele tale au nevoie de ceva răsfăț, nu te uita la altceva decât la uleiul de cocos. Pur și simplu înmuiați picioarele in apa calduta cu sapun pentru a înmuia, apoi faceti un scrub de ulei de cocos pentru a elimina pielea moartă și apoi aplicați un amestec de părți egale de ulei de nucă de cocos și unt de shea pentru a vindeca și hidrata.

DIY deodorant de casa
Vrei să stai departe de produse chimice? Utilizați-l ca bază împreună cu untul de shea și bicarbonat de sodiu  pentru a vă face propriul deodorant.

Na va fie teama sa experimentati si sa gasiti propria utilizare a uleiului de cocos.

Etichete: ulei de cocos


Articole recentePin It on Pinterest