Balerini și sandale cu talpă joasă pentru comoditate de vară

10 Jun | Încălțăminte

Cu toate ca aproape toate femeile au ca pasiune declarata pantofii, multe in fapt prefera sa poarte 1-2 perechi pe sezon. Cand mergi mult pe jos cu balerini si sandale cu talpa joasa, picioarele obosesc mai putin iar vara acest lucru este deosebit de important.

Si chiar daca in toate revistele pentru barbati sunt sondaje care arata ca femeile pe tocuri sunt sexy, in viata reala e putin probabil ca o femeie sa poata alerga de dimineata si pana seara in pantofi cu toc inalt de 10 cm. Acum e vremea plimbarilor lungi, excursiilor, jocurilor in parc, petrecerilor la iarba verde. Deci, lasati deoparte pantofii cu toc siu alegeti talpa joasa din colectiile primavara-vara 2013

Sa incepem cu balerini in cele mai diferite forme si culori, prin oprirea in acest sezon la animal print, detalii argintii, blocuri de culori, etc.

Poate o pereche de balerini nu ar spune prea multe lucruri daca nu ar avea o culoare deosebita sau n-ar exista un ornament care sa-i faca speciali: o funda, o catarama, o floare, margele, cristale, lanturi, tinte, orice e permis daca nu este exagerat. Daca nu sunt de piele, atunci materialul textil sau impletiturile trebuie sa fie de calitate buna si colorate cu diverse modele.

Pentru zilele toride de vara am pregatit mai multe perechi de balerini de vara, usori, decoltati, cu decupaje ce va pot fi de folos cat e vara de lunga, chiar spre toamna. Iubitorii de sport in interior si in aer liber stiu prea bine ce importanti sunt pantofii de sport cu talpa joasa, pantofi sport pentru alergare, adidasi pentru biciclete sau drumetii ori fitness. Din acestia sunt inspirati si parte din pantofii de strada fara tocuri, cu talpa moale, comozi si usori, gen espadrile

Iar pentru vremea calda de care noi speram sa beneficiem si in oras dar si in concediu, mai ales la mare, recomandam sandale cu talpa joasa.

Mai ales pentru calatorii e musai sa pregatim o pereche, doua de sandale care sunt extrem de necesare vara pentru ca  sunt comode, se aerisesc bine picioarele. Si cum  se pot purta si la serviciu si in excursii, trebuie doar sa le alegi pe cele potrivite. Cele cu talpa de piele, mai rigide cu modele mai pretentioase, pot fi alese pentru oras. In timpul liber cand o iei la pas prin orasele pe care le vizitezi, opteaza pentru talpi mai moi, mai putine curele care sa nu te jeneze, flexibile si foarte usoare. Iti mai trebuie o  perecche de bermude sau o fusta mai larguta si un top cu bretele.

Diverse modele de balerini

Diverse modele de balerini

Diverse modele de balerini:

1. balerini din panza cu bulina – panza este cel mai bun material posibil pe timp de vara lasand piciorul sa respire

2. balerini cu modele florale decupati la varf

3. balerini portocalii cu print tribal si funda subtire

4. balerini din piele intoarsa, de culoare corai cu print de animal in varf

5. balerini din piele, culoare ivoire, argintiu cu floare in varf

Vezi toți balerinii

Sandale cu talpa joasa

Sandale cu talpa joasa

1. Sandale cu talpa joasa  curele crem cu galben

2. Sandale portocaliu-alb-negru

3. Sandale in curele subtiri roz/mov

4. Sandale cu talpa joasa mov cu funda

5. Sandale albastu-alb-maro

6. Sandale cu talpa joasa mov cu alb

Vezi toate sandalele



Articole recente



















Pin It on Pinterest