Alegerea incaltamintei, bijuteriilor, gentilor pentru o nunta de vara

10 Jun | Încălțăminte

O nunta de vara ofera numeroase posibilitati de organizare, fiecare cu pareri pro si contra. Toate am visat ca nunta noastra sa fie una de basm si daca nu am avut-o sigur vom participa la una in cursul vietii. Imaginati-va un palat sau un conac cu o curte mare, cu gazon impecabil, cu flori si arbusti decorativi unde veti participa la nunta. Vei alege o tinuta de zi si incaltaminte potrivita (talpa ortopedica, talpa joasa) pentru a nu se deteriora in gradina. Nu te feri de culori.

Receptia poate fi tinuta seara intr-o sala de bal sau de restaurant si atunci vei fi deosebit de leganta, cu rochie lunga si pantofi sau sandale de ocazie cu tocuri inalte. Alege culori metalice fara grija. Daca petrecerea de nunta se tine ziua sau dupa amiaza alege tocuri inalte, elegante dar in culori de zi, uni sau combinatie de culori.

Ce incaltaminte porti la o nunta

Ce sa porti ca invitata la o nunta de vara si cu ce sa te incalti? O pereche de sandale metalice sau pantofi se potrivesc unei rochii de vara. Daca petrecerea e afara in gradina, alege platforme ortopedice sau incaltaminte cu talpa joasa dar daca e in interior, alege tocuri inalte si subtiri, sandale sau pantofi cu varf decupat.

Sandale cu toc inalt pentru o nunta de vara afara

Sandale cu toc inalt pentru o nunta de vara afara

Sandale comode pentru o nunta de vara afara

Sandale comode pentru o nunta de vara afara

Sandale casual de vara – de la 49 lei

Sandale de ocazie elegante – de la 49 lei

Ce poseta sa alegi la o nunta de vara

Geanta aleasa trebuie sa fie micuta si discreta, o poseta plic sau geanta micuta de mana in culori metalizate sau complementare tinutei dar accesorizata cu funda mare, margele, broderii, etc. Din poseta sa nu lipseasca servetele umede si pudra ca e vara, deci va fi foarte cald.

Posete plic colorate pentru o nunta de vara

Posete plic colorate pentru o nunta de vara

Posete plic culori metalice pentru o nunta de vara

Posete plic culori metalice pentru o nunta de vara

Posete plic elegante sau casual – de la 49 lei

Nunta de vara cere bijuterii grele?

Bijuteriile sa fie usoare si nu foarte incarcate, mai ales ca vei avea o rochie de vara fluida si colorata sau imprimata. Nu vei vrea sa pari foarte incarcata.

Bijuterii de purtat la o nunta de vara

Bijuterii de purtat la o nunta de vara

Bijuterii potrivite pentru o nunta de vara

Bijuterii potrivite pentru o nunta de vara

Bijuterii variate, brose, inele, bratari, cercei, coliere – de la 5 lei

Machiaj discret vara la nunta

Machiajul ar fi bine sa fie minim, nu ruj gros ci luciu de buze, culori putine la ochi iar privind machiajul pentru ten  mai bine o pudra buna decat fond de ten. Nu uitati sa folositi crema cu protectie solara daca nunta e afara!

Etichete: Nunta


Articole recenteIndex

Pin It on Pinterest