Bluze, pulovere cu reducere la Zara, Bershka, Stradivarius

7 Nov | Haine

Bluze, pulovere cu reducere la Zara, Bershka, Stradivarius pentru sezonul de toamna iarna – helanci, bluze, tunici, cardigane, camasi, jachete. Preturile sunt foarte mici pentru ca este magazin outlet de haine si cum vedeti mai jos sunt mai mult decat convenabile:

-un bolero Stradivarius este 34,90 lei iar o bluza tunica, tot Stradivarius este 34,90 si 39,90 lei;

– de la Cache Cache avem bluza cu 39,90 lei, jerseu cu 49,90 lei si helanca cu 44,90 lei;

– bluzele Bershka sunt de la 34,90 lei;

– bluzele Zara, sunt interesante cele cu animal print si blocuri de culori, pe la 49,90 lei.

Bluze Zara, Bershka

Bluze Zara, Bershka

Poti incerca combinatii de tricouri sau bluze simple, uni basic peste care porti cardigane colorate intens sau un jerseu imprimat fashion statement.

Pulovere Zara, Bershka, Stradivarius

Pulovere Zara, Bershka, Stradivarius

Cardiganele  mi s-au parut mereu interesante si obligatorii pentru garderoba pentru ca se pot purta virtual la ori tinuta. E de dorit sa ai in sifonier 1-2 cardigane in culori cuminti, neutre, pe care le porti cu bluze cu imprimeuri sau foarte colorate; pentru rochiile sau tinutele in culori inchise sau neutre trebuie sa ai 1-2 cardigane foarte colorate, cu aplicatii interesante, care sa accentueze tinuta.

Bluze Zara, Bershka, Stradivarius

Bluze Zara, Bershka, Stradivarius

Dungile si printul animal sunt foarte apreciate pentru ca au efecte estetice deosebite, combinatiile rezultate fiind nu numai chic dar si moderne. Combina dungile alb-negru le poti combina cu albastru electric sau rosu bordo, bluza in dungile gri-negru se poarta cool cu jeans mov indigo sau galben mustar.

Bluzele, puloverele si jachetele de mai sus sunt din magazin de haine outlet si au preturi de la 34,90 insa periodic aceste preturi se reduc pana la 60% dar trebuie sa mai ai si noroc sa gasesti ce iti place sau ce iti vine.Articole recentePin It on Pinterest