Botine si cizme cu tinte

19 Nov | Încălțăminte

Botine si cizme cu tinte – cele mai frumoase modele in magazinele online. Incaltamintea cu tinte este un trend in moda feminina de cateva sezoane.

In aceasta iarna este cu adevarat un must have, explodand in colectiile designerilor, atat pentru cizme dar si pentru botine. De la tintele mici, rotunde si discrete, pana la tepi lungi si conici, poti gasi orice ti se pare interesant si potrivit personalitatii tale. Aceste accente punk rock sunt foarte potrivite unei femei tinere, active, cu personalitate puternica, unica.

Cizmele cu tinte  pot fi acoperite integral pana la glezna sau in doar in anumite zone, varf, calcai, glezne. Poarta-le cu tinute chic dar mai cuminti pentru ca tinuta trebuie sa aibe un singur punct focal.

Cizme cu tinte

Cizme cu tinte

Cizme si botine cu tinte cu tinte

Cizme si botine cu tinte cu tinte

Botinele cu tinte pot fi mai indraznete, atat prin designul ghetei in sine dar si prin accesorizarea lor cu tinte si catarame. Intre modele gasin botine cu tinte pe toc, pe platforma integral sau doar pe linia platformei; puteti incerca si varianta de botine cu tinte pe varf.

Botine cu tinte

Botine cu tinte

Etichete: botine | cizme | cizme femei


Articole recentePin It on Pinterest