Ce geanta de plaja iti alegi

22 Oct | Încălțăminte

Ce geanta de plaja iti alegi sa fie si incapatoare si frumoasa si sa poate fi purtata si in zilele obisnuite de vara, nu numai la plaja? Alege o geanta gen cos din panza sau impletita care e si rezistenta si nici nu se deterioreaza sub razele soarelui. Ea poate avea forma clasica de cos sau poate fi mai dreptunghiulara, are barete mai lungi sa o poti tine pe umar. La Meli Melo exista o gama larga de modele foarte convenabile ca pret, in culori vesele, in dungi, cu flori sau fructe. Daca asortezi la geanta de plaja si o palarie de vara, atunci tinuta e completa.

Genti de plaja

Genti de plaja

Toata lumea stie cosurile impletite pe care le purtau mamele noastre vara, nu numai la mare. Imi amintesc ca erau in multe culori, unele erau uni, altele in dungi sau aveau flori mari decorative. Astazi oferta este mult mai bogata iar aerul retro romantic este la mare cautate, asa cu alegeti-va si voi un model de geanta cos de la Meli Melo – pret de la 69 lei.

Genti de plaja Meli Melo

Genti de plaja Meli Melo

Un mic decor poate tranforma geanta de plaja intr-un chic de vara. Niste fructe, margele, bucati de plastic sau piele, o esarfa chiar sau 1-2 brose mari  vor face minuni cu geanta ta de plaja

Etichete: genti plaja


Articole recentePin It on Pinterest