Ce lampi se potrivesc biroului tau

Iluminarea unui birou este esentiala, contand atat confortul, cat si efectul decorativ. Deci alegerea unei lampi de birou ar trebui sa fie o prioritate. Ca sa va ajut sa va alegeti cea mai buna veioza de birou, am selctat o serie de lampi estetice dar si practice cu diferite modele ce se potrivesc oricarui birou. Sa alegi o lampa de birou e ce trebuie sa faci dar sa o faci si cu simt estetic e si mai bine. De aceea alege o lampa ce se potriveste biroului tau. Daca biroul tau are aspect industrial urban de exemplu, o lampa metalica cu picior inalt ese ceea ce iti trebuie. Pentru un birou retro vintage alege o veioza cu baza de lemn cu aspect deteriorat, antichizat, care sa scoata in evidevta fibra lemnului si anii ce au trecut peste el.

Un birou minimalist se potriveste cu o lampa cu design modern, original, cu linii simple si culori indraznete. De asemenea potrivite sunt si abajururi cu imprimeuri grafice, cu forme simple geometrice de baza sau transparente ori din plastic translucid. Vedeti obiecte de iluminat aici.

Pentru a iesi in evidenta, se poate opta pentru o lampa retro cu brat flexibil si abajur bicolor. Nu va feriti de culori. O lampa cu abajur portocaliu sau galben va crea o lumina calda ce se va rasfrange asupra biroului. Puteti face din veioza vedeta biroului, deci modelul poate fi foarte atractiv coloristic. Daca aveti biroul colorat gri, de exemplu,o lampa rosie va iesi in evidenta.

Daca urmariti ca efectul vizual sa fie mai potolit, mergeti pe culori neutre, deschise, in aceeasi gama de culori cu mobila si peretii. Exista si posibilitatea sa folositi o aplica de perete asezata deasupra biroului, daca acesta este asezat langa perete. In acest caz, aplica poate fi in stilul lustrei din camera, creand un stil decorativ unitar.

Pentru un spatiu generos dedicat biroului, nu ezitati sa folositi mai multe surse de lumina ce se completeaza reciproc ca modele si culori. Pentru un efect mai clasic, mai exact mergeti pe simetrie obtinuta prin folosirea a 2 sau 3 lampi identite.

Ce lampi se potrivesc biroului tau
Ce lampi se potrivesc biroului tau
Lampi pentru birou
Lampi pentru birou

Cele mai indragite modele de lampi de birou se pot cumpara de aici, vezi pret!

veioza-din-lemn-karo
veioza-din-lemn-karo

Veioză din lemn Karo – Dimensiuni: 45×20×60 cm  Vezi pret

veioza-in-stil-industrial-hangar-9
veioza-in-stil-industrial-hangar-9
veioza-retro-mayer
veioza-retro-mayer
veioza-retro-zirkon
veioza-retro-zirkon

 

 

 

 

Ce lampi se potrivesc biroului tau
2 votes, 5.00 avg. rating (97% score)

Un gand despre “Ce lampi se potrivesc biroului tau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *