Ce rochii toamna iarna gasesti online de la Zara, Bershka, Cache Cache

8 Nov | Haine

Ce rochii toamna iarna gasesti online de la Zara, Bershka, Cache Cache? Vezi mai jos o selectie in care predomina rochiile tricotate sau cele din stofa. Nu e nevoie sa renuntam la rochii doar ca vine iarna. Poarta o rochie tricotata cu colanti  si bluza sau camasa pe dedesubt si ai caldura asigurata. Rochiile toamna iarna de stofa se poarta cu malete sau camasi si sacou de lana. Nu sunt de neglijat nici rochiile mai scurte, gen camasa sau pulovere foarte lungi, care se poarta cu jenas sau alti pantaloni. Poti purta si rochiile subtiri, mai ales daca sunt foarte closate, la care pui sacou si cizme sau ciocate inalte. Poti sa vezi preturile pentru toate rochiile aici.

Rochii toamna iarna

Rochii toamna iarna

Rochiile toamna iarna Bershka sunt mai mult casual, de scoala sau plimbare, au pret de la 54 lei. De la Cache Cache vin rochii tricotate, de stofa tocmai bune de birou sau de purtat cu cizme UGG.

Rochii Zara, Bershka

Rochii Zara, Bershka

Rochiile din lista mea sunt cele 4 de sus: cea in carouri, Bershka, pentru purtat cu blugi ingusti, rochia Stradivarius si Zara cu colanti grosi si cizme scurte fara toc, iarcea cu flori, Cache Cache o combin cu cizme inalte cu toc groc, bordo si cardigan gros culoare oliv.

Mai puteti gasi si modele Zara, rochii toamna iarna, cu pret redus in magazine outlet:

Rochii toamna iarna Zara

Rochii toamna iarna Zara

Daca primele trei sunt mai mult de mers la mall, cele 3 de jos sunt pentru mers la birou, musai de purtat cu cureluse inguste si coliere lungi statement.Articole recentePin It on Pinterest