Cele mai bune cadouri de Craciun: cosuri cu produse oraganice

30 Nov | Casă

Există cineva pe lista dvs. de Crăciun care doreste sa treaca la o viata organica și nu a făcut destul? Sau poate că au început deja să trăiască un stil de viață organic și ar dori un cadou organic de Crăciun? Ei bine să știți că există o varietate de companii care alcătuiesc și distribuie coșuri de cadouri ecologice chiar la ușa persoanei careia doriți să ii oferiți cadoul.

Coșuri pentru produse alimentare ecologice: Există un număr de coșuri de alimente ecologice, care ar constitui un cadou perfect, de la ceaiurile și berea organice până la ciocolată delicioasă și delicata, fructe și gemuri, uleiuri presate naturale. Aceste coșuri de cadou frumoase sunt o placere pură, și cu atât de multe opțiuni, este simplu de a găsi unul potrivit pentru toată lumea de pe lista de cumpărături.

Cosuri cu produse oraganice

Cosuri cu produse oraganice

Cos cu 5 arome si gusturi 49 lei de la Prodietabio

Coșuri de cadouri cu ceaiuri organice: oferă un mod relaxant de a încheia ziua, ceva care vă va ajuta să depășiți total stresul si sa faceti planuri de vacanță.

Cos Cadou Bio pentru Craciun

Cos Cadou Bio pentru Craciun

Cos Cadou Bio pentru Craciun 130 lei zendiet.ro

Coșuri de fructe ecologice: coșurile de fructe ecologice oferă un cadou care este o alternativă sănătoasă atunci când sărbătoarea de vacanță devine un pic prea mult. Încărcate cu fructe proaspete cu gust dulce natural, cum ar fi pere, portocale, mere și alte fructe, aceasta este o desfătare pură pentru acei iubitori de fructe și cei care vor să sărbătorească partea culinară mai ușoară a sărbătorii.

Cosuri cu produse oraganice

Cosuri cu produse oraganice

Cos cadou de Craciun cu dulciuri 153 lei de la coscutie.ro

 

Coșuri cu branzeturi si vin: Aceste coșuri de cadouri sunt perfecte pentru adulții din lista dvs. de cumpărături. Aceste coșuri frumoase oferă în mod normal o varietate de brânzeturi organice și una sau două sticle de vin organic pentru a se bucura  de putina voie buna.

Cosuri cu produse organice de Craciun

Cosuri cu produse organice de Craciun

Cosuri cu produse organice de Craciun – 120 lei de la bunicel.ro

Produse organice: Există, de asemenea, coșuri de cadouri care oferă un sortiment de produse organice de la bomboane organice și biscuiți, prajituri, aperitive și bauturi. Aceste coșuri de cadouri sunt minunate pentru ca sunt pentru toata familia și vă scutesc de efortul de a alege cu privire la ceva diferit pentru fiecare membru al familiei.

Cosuri cu produse organice

Cosuri cu produse organice

Cosuri cu cadouri de Craciun Ulei presat la rece Somcuta Mare, 75 lei

Coșuri spa organice: Ce ar putea fi mai bine decât să dați cuiva apropiat produse de răsfăț fără să vă faceți griji cu privire la chimicalele pe care le contin. Aceste coșuri spa oferă adesea șampoane, produse pentru baie, loțiuni de piele și ceaiuri sau gustări ca o gustare dulce de insotire.

Cos cadou de Craciun

Cos cadou de Craciun

Cos cadou de Craciun 177 lei de la fabulousbaskets.ro

Este o modalitate minunată de a-i face pe cei cărora le pasă să aibă grijă de ei înșiși și si de a-i introduce in lumea minunata a relaxarii folosind produsele de baie organice. Amintiți-vă dacă nu puteți găsi coșul de cadouri bio dorit pentru cineva din lista dvs. de cumpărături, puteți face propriul coș de cadouri. Iată câteva idei de coș de cadouri creative pe care le puteți face:

Cadou organic de grădinărit: De ce nu creați propriul coș de cadouri pentru grădinărit pe lista dvs. de cumpărături? Puteți include mai multe pachete de semințe organice de flori sau legume, mănuși din bumbac organic și câteva unelte mici de grădinărit. Acest lucru este sigur că va fi un hit uriaș pentru orice grădinar din lista dvs. de cumpărături. Nu uitați să puneti câteva semințe sau plante si ghivece pentru a putea începe grădinăritul la fereastra lor în timpul lunilor de iarnă.

Coșurile pentru cadouri pentru copii: Nimic nu va încânta copiii mai mult decât un coș de cadouri plin de atentii organice și piese de meșteșugit. Există o serie de seturi de ambarcațiuni din lemn naturale pentru copii, precum și cretă organică, creioane colorate, vopsea. Adăugați o hârtie reciclată și un plastelina organica, iar copiii de pe lista dvs. de cumpărături vor fi încântați.

Cadou de curățare pentru cadouri: În timp ce ar putea să nu pară un cadou palpitant, oferind unui prieten care dorește să meargă spre produsele organice un coș plin cu produse de curățat pentru casă, poate fi un cadou ideal pe care îl va folosi mereu. Doar asigurați-vă că, dacă folosiți facute in casa, includeți rețetele, astfel încât odată terminate, ei pot să facă propriile lor produse și să păstreze curățenia organică.

Vă luptați cu alegerea cadourilor de Crăciun pentru prieteni, familie și vecini? Ce tip de cadouri dați de obicei? Ce fel de cadouri doriți să primiți?Articole recentePin It on Pinterest