Cele mai cool genti cu lant pe umar

27 Apr | Încălțăminte

Cele mai cool genti cu lant pe umar dar si cu preturi foarte accesibile, le-am strans aici ca sa te inspiri si tu. Trendul a fost dat de Victoria Beckham pentru sezonul de primavara. Dar cum colectile ei au preturi foarte piperate, noi ne bucuram sa gasim alternative la fel de frumoase dar cu preturi pentru noi.

Stralucirea metalica a lantului de umar este completata de accesorizarea gentilor cu tinte, capse, franjuri si fundite. Posetele se pot purta si in diagonala, pentru ca in general aceste genti sunt mici dar colorate si pot fi accente fashion pentru o tinuta de zi.

Modele de genti cu lant pe umar

Modele de genti cu lant pe umar

Poseta cu lant pe umar este de fapt inlocuitoarea mult a trendy a plicului. Este si mai usor de purtat si nici nu mai stam cu grija ca stricam accesorizarile mai delicate (brose, flori, dantele). Puteti merge pe culori puternice, rosu, turcoaz, verde, albastru dar pentru o tinuta mai discreeta si mai eleganta alegeti culori mai potolite, alb, bej, crem. Nu e cazul sa purtati coliere mari, statement sau curele groase impodobite alaturi de o poseta decorata pregnant cu margele, paiete, strasuri sau tinte. Mai putin e destul. Si daca va spun ca aceste genti costa intre 99 si 149 lei, veti spune sigur WOW!

Genti cu lant pe umar

Genti cu lant pe umar

Posete cu lant pe umar

Posete cu lant pe umar

Daca va plictisiti de purtat genti cu lant pe umar  puteti foarte simplu sa detasati lantul si sa folositi poseta ca plic. Puteti rasufla usurate ca nu mai purtati imensele genti XXL sai ca puteti in schimb sa va luati mai multe genti mici cu lant de umar pe care le schimbati ca pe ciorapi:)

Etichete: genti | meli melo


Articole recentePin It on Pinterest