Cum folosesti in casa sticlele decorative cu forme si culori deosebite

25 Apr | Casă

Sigur ai vazut in revistele de decorarea casei sticle decorative stil vintage utilizate pentru intregirea aspectului unei biblioteci, comode, pe masa sau noptiere. Folosite in grup de modele diferite sau singulare, efectul e maxim daca sticlele sunt unice.

Pe o masa sau o comoda mai mare pe hol, sub o oglinda, poti folosi un grup de 4-5 sticle colorate dar translucide pe care le umpli in parte cu pietre albe sau natur, plante uscate sau scoici. Pentru un decor clasic, incearca sticle aurii sau tip mercur vintage, adica cu semne de uzura. Exprima istorie, personalitate, o poveste ce abia asteapta sa fie auzita.

Intr-un decor shabby chic, romantic, alege sticle tip farmacie, transparente dar cu etichete mari cu flori, dantele, margele si brose. Poti pune cate un trandafir discret sau cateva fire de flori de camp. Pot fi folosite multe astfel de sticle pe post de vaze, cu cate o floare, asezate in toata casa.

Nu cautati ca toate sticlele sa fie din aceeasi gama sau in aceeasi culoare. Important sa se potriveasca intre ele si sa aibe o forma mai speciala. Sticlele de bere sau de vin nu sunt tocmai o varianta buna. Sticlele mai butucanoase cu gat scurt sunt model vintage.

Puteti gasi modele originale in targuri de vechituri daca aveti noroc dar puteti inlocui cu modele noi ce sunt turnate in astfel de forma. Puteti incepe si singuri sa colectionati sticle de parfumuri, lotiuni cosmetice, uleiuri si sosuri fine. Gasiti mai jos inspiratie pentru decorarea cu sticle.

Etichete: decoratiuni


Articole recentePin It on Pinterest