Decorarea peretilor cu chipuri celebre

20 May | Casă

Daca vrei sa-ti redecorezi camera, sa aduci o nota personala dar nu ai un buget mare si nici n-ai vrea schimbari majore, cea mai simpla varianta este folosirea stickerelor decorative pentru pereti. Utilizarea lor este usoara, le poti folosi in orice zona a camerei, inclusiv pe mobila si in plus pot fi indepartate daca te saturi de ele. Si daca vrei sa iesi din obisnuit, sa-ti arati simpatia fata de o vedeta, poti folosi stickere decorative cu chipurile celebritatilor pe care le poti gasi online aici.

Autocolant perete The Beatles

Autocolant perete The Beatles

Fenomenul The Beatles continuă cu acest model de autocolant decorativ pentru perete. Nu are să mai povestim despre The Beatles, îi poţi avea pe John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr, George Harrison în camera ta.

Autocolant perete Marilyn Monroe

Autocolant perete Marilyn Monroe

Marilyn Monroe, sex simbolul anilor ‘50-’60, una dintre cele mai celebre femei din lume. Acum poţi avea autocolantul decorativ pentru perete dedicat lui Marilyn Monroe, celebră pentru filme precum: “Gentlemen Prefer Blondes”, “How to Marry a Millionaire” sau “Some Like It Hot”.

Autocolant perete Michael Jackson

Autocolant perete Michael Jackson

Michael Jackson, regele indiscutabil al pop-ului, vă poate încânta cu o reprezentaţie live direct în casa dumneavoastră. Acest model de autocolant decorativ, dedicat marelui artist, va adăuga cu siguranţă mai mult stil în căminul dumneavoastră.

Autocolant perete Bob Marley

Autocolant perete Bob Marley

Bob Marley, cel mai celebru cântăreţ de reggae vă va aduce un aer proaspăt, tineresc, specific Jamaicăi. Puteţi să cântaţi alături de el hituri precum: “I shot the sheriff”, “No woman, No cry”, “One love” sau “Could you be loved”.

Autocolant perete Che Guevara

Autocolant perete Che Guevara

Viva La Revolución! Che Guevara, celebrul revoluţionar care a pornit Revoluţia Cubaneză, te poate inspira în continuare avândul în cameră sub forma unui autocolant decorativ. Probabil cel mai celebru revoluţionar, nu poate lipsi din colecţia ta de personalităţi.

Stikere cu actori

Stikere cu actori

Etichete: stickere


Articole recentePin It on Pinterest