Decoratiuni colorate pentru masa de Paste

4 Apr | Casă

Decoratiuni colorate pentru masa de Paste – unde gasim, ce gasim? In marile supermarketuri sau piete gasim decoratiuni din materiale proaste dar cu preturi mari (fata de calitate) si in cantitati uriase, cat sa avem toti aceeasi casa, aceeasi masa. Daca vreti ceva unic, alegeti decoratiuni handmade pentru Paste, in modele atragatoare, materiale de calitate si culori vii. Decoratiunile de Paste din ceramica, lemn si pasla se pot folosi an de an, apoi se pastreaza organizate in cutii sau cosuri pentru anul urmator. In fiecare an mai poti adauga ceva nou, combinand diferit colectia de decoratiuni. Oferta de decoratiuni de Paste de la www.allstyle.ro ne poarta printre iepurasi si puisori, ne ofera culoare si caldura:

Decoratiuni masa de Paste

Decoratiuni masa de Paste

Pentru masa alegem suporturi de farfurii in forma de iepurasi , 7,5 ron si musai suporturi pentru tacamauri, 5 ron, la alegere morcov sau iepuras siclam cu funda turcoaz. Cat de draguut! Completam cu inele de servetele din pasla, si da, cu iepurasi, 5 ron setul sau completam cu alte decoratiuni deosebite. Servetele de hartie sau bumbac se ruleaza si se introduc in inel, apoi se aseaza pe farfurie sau alaturi. Exista si varianta plierii in 2 a servetului apoi introducerea in inel, rezultand un soi de evantai. Puteti incerca si varia alte modele de impachetare a servetelului, spre exemplu ·Impaturirea servetelului – iepuras.

Decoratiuni de Paste

Decoratiuni de Paste

Micile decoratiuni cu animale, flori, insecte pot infrumuseta casa primavara, de Paste, dar mai mult, aduc un pic de natura si de viata in casa. Cateva ghirlande cu iepurasi sau insecte pot fi puse la usi, ferestre sau dulapuri, coronitele cu flori prinse la usi. Nu trebuie sa lipseasca cuiburile cu oua sau ghivecele cu topiary. Puteti chiar sa oferiti celor dragi cadou asa decoratiuni, sigur aduceti bucurie.

Oua, puisori si insecte, decoratiuni de Paste

Oua, puisori si insecte, decoratiuni de Paste

Sa nu uitam ouale de Paste si puisorii ce pot popula cu zecile diversele locuri din casa. O varianta pt. masa de Paste e sa asezati in fata fiecarui oaspete un ou decorat si un puisor decor si sa atasati un mesaj de sarbatoare, un gand bun. Poate ati mai vazut decoratiuni pe bat, gen pua, insecte, flori si va intrebati cum le folositi. Le puteti pune in buchet in vaze, in loc de flori; le infigeti in ghivece sau in cosulete.

Suporturi si cosuri pentru oua de Paste

Suporturi si cosuri pentru oua de Paste

Iar acum am pastrat la final ce e cel mai dragut, suporturi pentru ouale de Paste si cosuletele pentru oua. Lucrate manual din pasla groasa colorata sunt vii, frumoase, si decorative si utile. Suporturile de oua sunt 2,5 lei iar cosurile de oua in forma de floare sunt 11 ron.

Poate nu aveti buget pentru un set nou de farfurii si o fata de masa noua de Paste dar mici decoratiuni de Paste pentru masa puteti cumpara fara mari investitii. Sarbatorile nu inseamnna doar munca ci si bucarie, deci sa va bucurati alaturi de cei dragi!

Etichete: decoratiuni | Paste


Articole recentePin It on Pinterest