Fuste de dama din piele

23 Jan | Haine

Pielea naturala este cel mai rezistent material din care se pot confectiona articole vestimentare si nu numai. Imitatiile de piele sunt si ele la moda in acest an insa in voga cu adevarat in anul 2013 este pielea naturala. Din aceasta se pot confectiona fuste de dama, rochii de dama si multe alte articole vestimentare destinate atat persoanelor de gen feminin cat si persoanelor de gen masculin.

In 2013 sunt la moda culorile neon, culorile intense care iti iau ochii de la un metru departare. Printre acestea mentionam: albastrul metalizat, degradeurile de culori, verdele smarald care este si culoarea anului, verdele crud, verdele militar, argintiul, auriul, portocaliul, galbenul, rosul aprins, movul intens, rozul bonbon etc In cazul in care nu aveti inca in garderoba dumneavoastra personala macar o fusta de dama din piele naturala este cazul sa va grabiti sa o cumparati pentru a putea fi in trend in acest an. De asemenea, fiecare designer vestimentar din tara noastra dar si de pe teritoriul altor tari din lumea intreaga recomanda persoanelor de gen feminin ca nu care cumva sa nu prezinte in propria lor garderoba macar o fusta de dama in piele de culoare neagra si una de culoare alba. Fustele de dama din piele pot fi purtate in functie de sezonul in care ne aflam deoarece pielea naturala poate fi mai groasa si mai teapana sau mai subtire si mai moale. De asemenea, anul acesta se poarta toate modelele de fuste de dama din piele naturala, atat fustele scurte, cat si fustele foarte scurte, clos, mai evazate, mulate, fustele din piele naturala mai lungi sau medii. In plus, ele se incadreaza tuturor stilurilor, atat celui sport, cat si celui clasic, stilului trendy si celui office. Iata ce fuste de piele naturala si ecologica poti cumpara online:

Fuste din piele

Fuste din piele

Fuste din piele naturala si ecologica

Fuste din piele naturala si ecologica

Fuste de dama din piele

Fuste de dama din piele

Daca vrei piele naturala, pretul este de la 400 lei iar daca vrei de piele ecologica, poti cumpara fuste de la 80 lei. Fustele de dama din piele naturala sau din piele sintetica sunt alegerea ideala pentru a fi in voga in anul 2013.

Poti citi despre alte modele de fuste, cu recomandari de magazine si modele.

Etichete: fuste


Articole recentePin It on Pinterest