Idei pentru pastrarea pantofilor

11 Apr | Încălțăminte

Nu stii cum sa-ti pastrezi incaltamintea in conditii bune dar si in mod estetic? Poti gasi mai jos cateva idei simple, chic, rapide si ieftine pentru pastrarea pantofilor in asteptarea sezonului potrivit. Cutiile cu pantofi ocupa mult loc, plus ca nu au toate acelasi model iar daca ai multe perechi, o sa faci turnulete de cutii prin debara. Daca totusi iti place aceasta idee poti imbraca cutiile in hartie de cadouri cu diverse modele asortate cu locuinta si le poti pune pe sub mese, langa comoda, noptiera, etc.

Mai poti incerca prea uzitatul pantofar, care e un dulap special conceput pentru pastrarea pantofilor. Este ingust si poate incapea pe un perete intr-un hol, debara sau camera. Este potrivit unui stil mai clasic de decorare.

Daca in schimb cauti idei proaspete, tineresti, creative, iata ce poti incerca:

Profile de lemn pentru pastrare incaltaminte

Profile de lemn pentru pastrare incaltaminte

– Poti cumpara profile de lemn de la magazine de bricolaj (Dedeman, Brico-Depot, Praktiker) pe care le prinzi pe perete cu holsuruburi sau le poti lipi cu Moment Fix.

Rafturi de pantofi din teava PVC taiata

Rafturi de pantofi din teava PVC taiata

– O idee foarte originala e sa folositi tevi din pvc pe care le taiati si le prindeti suprapuse cu suruburi sau le lipiti cu adeziv.

Rafturi pe perete pentru pantofi acoperite de perdea

Rafturi pe perete pentru pantofi acoperite de perdea

– O mica nisa in perete poate ascunde dupa o perdea cateva rafturi simple de metal unde poti pastra incaltamintea de sezon.

O galerie cu clestisori pentru pantofi de copii

O galerie cu clestisori pentru pantofi de copii

– O idee la care sigur nu te-ai mai gandit este sa folosesti o galeie de metal, ca cea pentru perdele sau draperii iar de inelele cu clestisori sa agati pur si simplu pantofiorii copilului. Simplu si rapid dar mai ales cool!

Pantofii de sezon pot sta in cos

Pantofii de sezon pot sta in cos

– Varianta mai organizata si mai feminina este pastarea pantofilor in cosuri mari puse sub mesele console din hol. Ce poate fi mai simplu decat sa iti alegi de acolo zilnic o pereche de balerini sau pantofi iar cand vii acasa ii pui frumos la loc. Adio incaltari aruncate prin hol si papuci pierduti pe sub mobila!

Rafturi de pantofi din multe cuiere de lemn

Rafturi de pantofi din multe cuiere de lemn

– O alta varianta simpla si frumoasa este folosirea unor cuiere modeste si ieftine de lemn, prinse pe 2 baghete de lemn. Un astfel de suport ar putea fi util in holul casei iar cei mici se pot obisnui sa isi agate incaltamintea in aceste cuiere.

Sper ca v-au fost inspiratie aceste idei pentru a gasi voi insiva o solutie originala pentru casa voasatra.

Etichete:


Articole recentePin It on Pinterest