Imprimeurile cu flori te vor inveseli

20 May | Haine

Imprimeurile cu flori te vor inveseli, se vor purta intotdeauna, si pot fi purtate si ziua si seara daca sunt alese piesele corect. Vrei sa porti flori mari colorate daca vrei sa iesi in evidenta sau mici, pale si delicate daca vrei sa fii mai discreta.

E o obisnuita de fiecare an sa purtam flori primavra si vara, sa ne trezim la viata odata cu natura. Cele mai frumoase flori pe haine sunt in magazine acum, asteptand parca albinutele!

Haine de femei cu imprimeuri florale

Haine de femei cu imprimeuri florale

– O bluza simpla, alba si balerini negri asteapta parca niste pantaloni galbeni cu flori; Sacoul din acelasi material are ca pereche o fusta clos, daca sunteti foarte slaba si puteti purat flori din cap pana in picioare.

Rochiile cu flori te vor scoate la plimbare, la picnic sau la masa cu prietenii.

– O geanta sau un tricou sunt de ajuns pentru femeia care cauta o tinuta mai sobra dar vrea sa sublinieze totusi stralucirea verii.

Imprimeurile cu flori te vor inveseli

Imprimeurile cu flori te vor inveseli

– Crezi ca vei trece neobservata cu o rochie maxi bustiera cu imprimeuri mari pe poale?. Eleganta acestei rochii poate fi completata cu un colier auriu nu foarte incarcat si sandale cu toc inalt. Nu trebuie sa lipseasca plicul galben auriu sau verde smarald.

– Pentru zilele calde de vara va puteti ascunde intr-o rochie lunga cu flori multe.

– Iar daca vreti sa purtati flori dar mai putine, pantofii cu platforma inflorati sau fusta scurta ori sacoul cu flori discrete sunt o varianta combinate cu piese vestimentare uni.

Imprimeurile cu flori nu se demodeaza, doar croiala hainelor se schimba. Deci daca alegi modele calsice florale te vei asigura ca le poti purta multi ani de acum in colo.Articole recentePin It on Pinterest