Masa de Paste decorata cu rafinament in alb

26 Mar | Casă

V-ati imaginat masa de Paste decorata cu rafinament in alb? Ocoliti culorile traditionale ca verde, portocaliu, galben si ramaneti chiar si la ouale nevopsite, lasate albe. Albul e o culoare pura, deosebita prin simplitate, exprima eleganta pura. Fie ca e vorba de albul stralucitor de portelan sau la cel uzat vintage, rustic, efectul va fi foarte reusit daca alegeti aceasta culoare ca tema de Paste.

Decoratiuni de Paste gasiti in acest magazin.

Masa de Paste decorata cu rafinament in alb

E mai mult decat usor sa compuneti decorul in alb al mesei de Paste ma ales ca toate piesele pot fi folosite in orice alt moment. Nu va faceti griji daca nu sunt toate obiectele acelasi alb. Mergeti pe simetrie si suprapuneri si veti obtine un efect stilistic elegant.

Vesela alba

Vesela alba dantelata sau cu foarte mici detalii aurii ar fi cea mai potrivita alegere alaturi de o fata de masa pretioasa din damasc cu margini de dantela de matase sau chiar franjuri. Umpleti masa cu vase transparente cu multe flori albe iar verdele tulpinilor va fi un contrast fericit. Puteti folosi mileuri albe ca suport de farfurii chiar daca nu e aceeasi nuanta ca fata de masa.

masa-de-paste-decorata-cu-rafinament-in-alb

Decor central in vas alb de flori

Nu va feriti de natua ci aduceti-o in casa. E usor sa faceti cuiburi decorative de iarba uscata sau sisal albit, cu cateva flori uscate in care puneti ouale. Mai jos este folosit un suport elegant de ghiveci de flori. Puneti intai o farfurie ca si capac, apoi faceti decorul.

masa-de-paste-decorata-cu-rafinament-in-alb-2

Decorati cu flori multe albe

Sa nu credeti ca albul va fi plictisitor. Nicidecum! El va fi condimentat din loc in loc cu verde si galben de la flori. Pentru eleganta maxima, pe fiecare farfurie asezati un servet alb rustic, imprimat cu scris. Masa de Paste va fi gata cand o veti umple cu flori si cu ghivece de flori umplute cu oua pe pat de rafie natur.

masa-decorata-cu-alb

Platouri de servire albe

Folositi un platou ceramic cu picior pentru aperitive sau dulciuri, un cofer pentru bauturi si cativa iepurasi albi cu cosulete pentru bomboane.

vesela-alba-pentru-masa-de-paste

Oua de Paste albe

O idee minunata ar fi sa lasati ouale de Paste albe si doar sa le stropiti cu culoare, folosind o pensula. Cumparati o stampila de silicon si imprimati cuvantul Easter sau poate altceva daca doriti. Puteti folosi un sablon si sa numerotati ouale, sa scrieti mesaje scurte sau numele invitatilor.

idei-de-masa-de-paste-decorata-cu-rafinament-in-alb

Vesela si decoratiuni albe pentru masa de Paste si orice alta ocazie, gasiti  AICI

Etichete: Paste


Articole recenteIndex

Pin It on Pinterest