Pantofi de toamna

25 Sep | Încălțăminte

Pantofi de toamna 2011 se gasesc deja in magazinele online. Trebuie sa inlocuiti sandalele si balerinii de vara cu pantofi de toamna din piele naturala sau intoarsa care sa reziste ploii si noroiului de toamna. Daca trebuie sa fiti elegante la birou puteti alege pantofii cu toc inalt simpli sau cu mici accesorii (flori catarame). Ca sa fie mai comozi la mers, optati pentru pantofii cu platforma si toc inalt. Daca stati toata ziua in picioare, alegeti pantofii cu toc mic sau mediu, ba chiar fara toc, balerinii de piele in culori frumoase (albastru, verde, bordo, mustar) ca sa iasa in evidenta. Pantofi de toamna gasiti in acest magazin.

pantof din piele naturala in stil retro

pantof din piele naturala in stil retro

Pantof din piele naturala in stil retro, culoare gri cu buline negre. Se leaga cu siret in fata. Are platforma si toc inalt subtire. Potrivit pentru o tinuta eleganta de birou.

Pantof din piele naturala pentru toamna sezon 2011

Pantof din piele naturala pentru toamna sezon 2011

Pantof din piele naturala pentru toamna sezon 2011, design retro, varf rotund-ascutit, toc de 10 cm, platforma 1 cm, exteriorul piele naturala, interiorul piele ecologica, iar talpa din inlocuitor. Se pot purta cu pantaloni drepti sau cu fusta lungime medie.
Pantof din piele naturala cu toc mic comod

Pantof din piele naturala cu toc mic comod

Pantof din piele naturala cu toc mic comod, in fata are un accesoriu prins cu o catarama metalica, varf rotunjit, toc jos de 3 cm. Sunt pantofi foarte comozi de purtat cu pantaloni, jeans skinny sau fusta medie.
pantof cu toc din piele naturala lacuita

pantof cu toc din piele naturala lacuita

Pantof cu toc mediu, din piele naturala lacuita, culoare bordo, este o combinatie de 2 culori, in fata are un accesoriu, varf rotund-ascutit. Pantofi eleganti de toamna si comozi deoarece nu au toc foarte inalt.
Pantof cu toc mediu gros din piele naturala

Pantof cu toc mediu gros din piele naturala

Pantof cu toc mediu gros din piele naturala,  este o combinatie de piele mata kaki cu piele neagra lacuita, in fata are o bareta neagra cu catarama metalica, varf rotund, toc conic mediu gros de 7 cm. Pantofii cu acest model de toc sunt foarte comozi pentru ca ofera stabilitate mare in mers. Sunt pantofi forte eleganti de toamna pentru mers la birou.


Articole recentePin It on Pinterest