Probleme cu rimelul? 5 trucuri simple pentru gene perfecte de fiecare dată

17 May | Lifestyle

Hei, vrei să știi cum să folosești rimelul cu rezultate perfecte? Ei bine, ai noroc, pentru că sunt aici să-ți împărtășesc câteva sfaturi și trucuri.

Rimelul este unul dintre cele mai versatile și esențiale produse de machiaj pe care le poți avea. Îți poate transforma instantaneu fața și îți poate face ochii să iasă în evidență. Dar cum îl aplici corect și cum eviți bulgărașii, petele și fulgi? Iată câțiva pași de urmat:

 Ondulează-ți genele

Acest lucru îțî va deschide ochii și îi va face să pară mai mari. Folosește un ondulator de gene si strânge ușor genele la baza, apoi mișcă-l ușor în sus și strânge din nou. Repetă pana ajungi la vârfurile genelor.

Alege rimelul potrivit pentru efectul dorit

Există diferite tipuri de formule de rimel și perii care pot oferi rezultate diferite. De exemplu, dacă dorești mai mult volum, alege un rimel care îngroașă sau volumiza cu o perie mare și pufoasă. Dacă vrei mai multă lungime, alege un rimel de alungire sau definire cu o perie subțire, ca un pieptene. Dacă vrei gene ondulate, mergi pe un rimel ondulat sau de lifting cu o perie curbată.

Aplică rimel de la rădăcini până la vârfurile genelor

Începe prin a mișca peria de la baza genelor pentru a le acoperi uniform și a le separa. Apoi, trage bagheta în sus într-o mișcare în zig-zag pentru a ridica și a-ți ondula genele. De asemenea, poți răsuci periuța pe măsură ce o muți în sus pentru a adăuga mai multă definiție. Repetă până obții intensitatea și grosimea dorite.

Curăță orice greșeală

Dacă ai rimel pe pleoape sau sub ochi, nu te panica. Așteptă să se usuce complet și apoi folosește un tampon de bumbac înmuiat în demachiant pentru a-l șterge ușor.

Bucură-te de genele tale fabuloase!

Poți adăuga, de asemenea, niște creion de ochi sau fard de pleoape pentru a completa aspectul ochilor sau pur și simplu îl poți lăsa simplu pentru un look mai natural.

Asta este! Acum ești gata să-ți aplici rimelul ca un profesionist. Nu uita să te joci și să experimentezi cu diferite culori și stiluri de rimel. Nu știi niciodată ce ai putea descoperi!

Etichete: make-up | rimel


Articole recentePin It on Pinterest