Reducere la costume de baie

11 Nov | Haine

Reducere la costume de baie deja pentru acest inceput de sezon de vara! Asa ca uite ce modele am selectat, dintre alte multe altele. Oferta e vasta, de la costume de baie intregi de diferite tipuri, cu bretele sau fara, modelatoare, costume de baie cu 2 piese cu sutiene triunghi, bandeau sau push up sau chiar piese separate slip si sutien.

Stilul retro e foarte apreciat pentru costumele de baie.

Asa cum poate ati remarcat, stilul retro vintage este foarte apreciat de la haine, incaltaminte, bijuterii la mobila si decoratiuni. Asa ca putem admira si cumpara costume de baie ce amintesc de anii 50-60 care au sliupii cu talie mai inalta cu barete late, sutiene cu bretele groase si cupe mai mari, imprimeuri cu buline, figuri geometrice, etnice, printuri animale, etc.

 Reducerile sunt pana la 50%.

Bucuria cea mai mare este ca putem cumpara costume de baie frumoase si de calitate exceptionala la preturi foarte mici. Asta pentru ca reducerile au inceput deja si ajung pana la 50%. Puteti face astfel si economii pentru vacanta la mare.

Aici  gasim toate aceste costume de baie alaturi de late sute de modele de haine pentru femei, barbati si copii.

Costume de baie cu reducere

Costume de baie cu reducere

Platesti jumatate de pret pentru costume de baie sau alte piese de imbracaminte pentru plaja – pret de la 65 lei (costumul de baie 2 piese retro cu buline) la 103 lei (costumul intreg)

Costume de baie la reducere

Costume de baie la reducere

Cu 45% mai ieftine gasim aceste codtume de baie dar si altele – preturi de la 100 lei

Costume de baie femei

Costume de baie femei

Poti alege costume de baie intregi modelatoare (pret 143 lei) pentru o silueta mai supla sau in 2 piese cu talie normala sau mai joasa.

Etichete: costume de baie


Articole recenteIndex

Pin It on Pinterest